La Cinemateca Eforie, filmele premiate la Anim'est 2017 rulează de la ora 18:30

de Cinemagia în 8 Oct 2017
Iată programul de duminică, 8 octombrie, ultima zi de festival

Avril şi lumea extraordinară
Ultima zi de festival începe la Cinema Elvire Popesco, la ora 14:00, când se difuzează Avril şi lumea extraordinară. O fată pe nume Avril pleacă în căutarea părinţilor ei, oameni de ştiinţă care au dispărut ca prin minune. Însoţită de Darwin, pisica ei vorbitoare, şi de o haimana pe nume Julius, fata va înfrunta multe mistere.

Chico & Rita (foto)

La Cinemateca Eforie, de la ora 16:30, vizionăm încă o dată Chico & Rita, cu intrare liberă. Cuba, 1948. Chico este un tânăr pianist cu ambiţii mari. Rita este o cântăreaţă superbă cu voce ieşită din comun. Muzica şi dorinţa îi unesc pe cei doi, dar itinerariul lor le va scoate în cale durere şi chin.

Palmares 2017
Tot la Cinemateca Eforie, începând cu ora 18:30 și apoi continuând cu 20:30, publicul este invitat să vizioneze filmele premiate ale ediției a doisprezecea Anim'est, atât de la categoriile scurtmetraj cât și lungmetraj.
 
Anim'est AfterParty – concert RoadkillSoda
În ultima zi de festival petrecem cum se cuvine încheierea acestei ediții cu Anim'est Afterparty, unde vom dansa pe ritmurile celor de la RoadkillSoda, în club Expirat, Sala Compresoarelor, începând cu ora 22:00. 

Exploreaza subiecte similare:

Chico & Rita

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells