Kristen Stewart, proiecte de viitor

de Ştefan Dobroiu în 10 Apr 2013
Află ce are de gând actriţa care şi-a sărbătorit ieri a 23-a aniversare

Unii o iubesc datorită seriei Twilight, iar alţii spun că este una dintre cele mai supra-apreciate actriţe ale momentului din cauza aceleiaşi serii. Ieri, Kristen Stewart a împlinit 23 de ani şi, chiar dacă pare a face o scurtă pauză în carieră, este cât se poate de conştientă că numai cu ajutorul unor proiecte noi îşi poate consolida poziţia la Hollywood. Reamintim că imaginea lui Stewart a fost pătată de aventura cu regizorul lui Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător, Rupert Sanders, şi că în februarie actriţa a primit şi o Zmeură de Aur pentru rolul Bellei din Twilight.

Poate că seria s-a terminat, dar la 23 de ani Stewart are parte de o mulţime de oferte care ar putea-o îndepărta de renumele producţiei Summit Entertainment. Unul dintre proiectele de viitor ale actriţei a fost anunţat la cea mai recentă ediţie a festivalului de la Berlin, cu noroc pentru noi, românii, căci s-a terminat cu un Urs de Aur pentru filmul Poziţia copilului.

The Big Shoe se vrea o comedie este un designer de pantofi (Jim Sturgess), a cărui familie vrea să-l pună la treabă şi să-i transforme creaţiile în producţie de serie. Creatorul spune nu şi nu, aşa că familia trece la metode de persuasiune mai grele: angajează o psihoterapeută (interpretată de Elizabeth Banks) şi o introduce în temă şi pe muza designerului, interpretată de Kristen Stewart. Proiectul este regizat de Steven Shainberg, regizor cunoscut pentru filmul independent Secretary, cu Maggie Gyllenhaal şi James Spader în rolurile principale. Dacă ţi-a plăcut Secretary, bucură-te, căci regizorul a anunţat că tonul noului său film va semăna întrucâtva cu cel din premiera anului 2002.

Stewart ar trebui să înceapă filmările anul acesta la Focus, o comedie cu escroci. Iniţial, Ben Affleck ar fi trebuit să joace rolul principa, filmările fiind programate pentru această lună. Acum este neclar care va fi soarta proiectului, pentru că regizorul lui Argo a decis că nu mai are cum să strecoare în programul său această comedie despre doi escroci din generaţii diferite care pun la cale o lovitură şi trebuie să suporte consecinţele când sentimentele le stau în calea planurilor de căpătuială.

Regizori sunt Glenn Ficarra şi John Requa, pe care am ajuns să-i apreciem în 2011 datorită lui A naibii dragoste/Crazy, Stupid, Love., una dintre cele mai bune comedii romantice din ultimii ani. În acest moment este neclar când ar putea apărea Focus pe marile ecrane, dar, cum studiourile Warner Bros. se ocupă de producţie, cu siguranţă distribuţia filmului va fi internaţională şi Focus va ajunge şi pe marile noastre ecrane.

Actriţa mai este dorită în continuarea lui Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător 2, dar deocamdată nu se ştie când ar putea apărea sequelul filmului de anului trecut.

Exploreaza subiecte similare:

Kristen Stewart, Ben Affleck, Jim Sturgess, Elizabeth Banks, Secretary, Crazy Stupid Love., Snow White and the Huntsman

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 10 aprilie 2013 13:03
Si eu cred ca e supraapreciata pentru ca o serie ca Twilight nu iti scoate in evidenta jocul actoricesc.
dyana_bellgirl14 pe 10 aprilie 2013 14:00
bravo ei eu nu pot sa spun ca o urasc sau o iubesc dar ii urez succes
AndreBlack pe 10 aprilie 2013 14:44
Ce bine ca sa terminat Twilight . Singurul film care ma intereseaza este contnuarea Albei ca Zapada .
Sebastian96 pe 10 aprilie 2013 16:03
Da si eu astept cu nerabdare sa vad continuarea Albei ca Zapada!
Costirik pe 10 aprilie 2013 16:27
pfff si eu care speram ca se lasa si se apuca de prostitutie:)))
Macabru pe 10 aprilie 2013 17:26
Inca nu si-a dat seama fatuca asta ca-i praf la actorie ? Nu inteleg ce regizor intreg la minte, i-ar face vreo oferta sa joace in vreun film. Castiga "Zmeura de Aur" cu nemiluita, toata lumea o condamna, ii zice ca n-are talent, ca n-are expresii, si tot reuseste sa se strecoare in filme.
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2013 18:20
Ramane de vazut cum vor arata noile sale productii...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells