Jumanji: The Next Level, pe primul nivel al box-office-ului românesc

de Cinemagia în 9 Dec 2019
Este filmul situat pe locul 4 ca încasări după weekendul premierei al acestui an (după Avengers: Endgame, Frozen II și Furios și iute: Hobbs & Shaw)

Jumanji: The Next Level/Jumanji: Nivelul următor, cel mai recent film din populara franciză de aventuri, a adus la cinema, în week-end-ul de lansare (6-8 decembrie 2019), 89.995 români. Biletele vândute au fost în valoare de 2.208.805 lei. Asta face din Jumanji 2 cel maNoul Jumanji: The Next Level, pe primul nivel al box-office-ului românesc.

Jumanji: The Next Level/Jumanji: Nivelul următor, cel mai recent film din populara franciză de aventuri, a adus la cinema, în week-end-ul de lansare (6-8 decembrie 2019), 89.995 români. Biletele vândute au fost în valoare de 2.208.805 lei. Asta face din Jumanji 2 cel mai vizionat film din acest weekend și filmul situat pe locul 4 ca încasări după weekendul premierei al acestui an (după Avengers: Endgame, Frozen II și Furios și iute: Hobbs & Shaw).

După aventura „Welcome to the Jungle” din 2017, când personajele au devenit protagoniștii unui joc video, Nivelul următor ridică și mai sus ștacheta la acțiune, suspans și comedie, condimentate cu efecte speciale, cascadorii spectaculoase și peisaje memorabile. Jumanji: The Next Level ne prezintă noi personaje și avatarurile lor, primejdii uriașe și situații care mai de care mai comice.

Reuniți în vacanța de sărbători, Bethany, Fridge şi Martha se întorc în lumea Jumanji pentru a-l salva pe Spencer, care a rămas captiv în jocul video. Când credeau că au învățat deja secretele jocului, constată că regulile s-au schimbat, îi așteaptă noi încercări și, colac peste Jumanji, trebuie să se familiarizeze rapid cu noi avataruri, fiindcă se trezesc în corpurile greșite! Bunicul lui Spencer, Eddie (interpretat de Danny DeVito), chinuit în viața reală de bolile bătrâneții, se simte mai forțos și mai mobil ca oricând în pielea arheologului Smolder Bravestone (Dwayne Johnson), iar prietenul și fostul său partener de afaceri, Milo (Danny Glover), se întrupează în vorbărețul zoolog şi valet armurier Mouse Finbar (Kevin Hart). Doctorul Sheldon Oberon (Jack Black) devine avatarul atletului Fridge - genial la geometrie și geografie, dar nu prea îl ajută fizicul rotofei în goana prin deșertul torid. Martha reia rolul frumoasei Ruby Roundhouse (Karen Gillan), maestră în arte marţiale, iar Bethany revine în lumea Jumanji drept un impozant armăsar negru, ținută în căpăstru de Alex (Nick Jonas).

Gașca de jucători neînfricați are acum de înfruntat pericole nemaivăzute, iar lupta pentru supraviețuire este crâncenă! Vor scăpa oare cu viață și de data această? Aflăm din Jumanji: The Next Level/Jumanji: Nivelul următor- acum, în cinematografele din toată țara!

Scenografia, cascadoriile și efectele speciale sunt spectaculoase, conferind universului Jumanji și mai multă complexitate. La filmările realizate în Atlanta s-au folosit, prin rotaţie, nu mai puțin de cinci platouri. Totodată, la crearea digitală 

a diverselor specii de animale (hipopotami, şerpi anaconda, cai, cămile, maimuţe, hiene, struți) au lucrat 5.000 de artişti din Los Angeles, Noua Zeelandă, Montreal, Vancouver şi Melbourne, iar efectele speciale au fost coordonate de către J.D. Schwalm, cineast premiat cu Oscar, cunoscut pentru filme precum First Man, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw  sau Avatar 2.

Exploreaza subiecte similare:

Jumanji: The Next Level, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Frozen II, Danny DeVito, Avengers: Endgame, Dwayne Johnson

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Faenor pe 10 decembrie 2019 15:25
Jumanji The Next Level este al saselea film ca incasari dupa week-end-ul de lansare, nu al patrulea, dupa Avengers Endgame, Frozen 2, Hobbs & Shaw, Captain Marvel si Oh, Ramona.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells