James Gunn a scris rolul Regelui Rechin din the Suicide Squad special pentru Sylvester Stallone

de Marina Florea în 15 Mai 2021
„Mi-a plăcut conceptul personajului”, a declarat regizorul

După ce au colaborat la Guardians of the Galaxy Vol. 2, regizorul James Gunn și legenda filmelor de acțiune Sylvester Stallone se întâlnesc din nou pentru o producție nerecomandată sub 15 ani, The Suicide Squad, pe măsură ce Stallone se adâncește în rolul Regelui Rechin antropomorf.

Regele Rechin s-a consacrat deja ca un element care iese în evidență și este obiectul preferințelor fanilor. Într-un interviu cu Den of Geek, Gunn a discutat motivele pentru care vrea să promoveze personajul și a dezvăluit că a scris rolul cu dedicație pentru Sylvester Stallone.

„Cine oare nu vrea să vadă un pește care mănâncă oameni, dar despre care oamenii cred în mod inexplicabil că e drăgălaș?”, se întreba Gunn. „Știam că doresc să folosesc un animal, și știam despre Regele Rechin că e un membru al Echipei în benzile desenate mai recente. Mi-a plăcut conceptul personajului. Și, în mod straniu, pe măsură ce am fost în poziția să pot distribui pe orice actor vreau în film, am început să îmi asum riscuri și să scriu roluri pentru actori pentru care nu îi cunosc”, relata Gunn. „Așadar, de exemplu, am scris Bloodsport pentru Idris Elba, cu toate că nu îl întâlnisem până atunci, dar îmi placea cum lucrase în alte producții. Iar pe Stallone îl știu, și destul de bine. Așadar, l-am conceput pe Regele Rechin cu vocea lui în minte”.

Iată ce stipulează sinopsisul oficial: „Bine ați venit în iad - mai precis în Belle Reve, închisoarea cu cea mai mare rată a mortalității din Statele Unite. Acolo sunt ținuți captivi super-eroii negativi, și aceștia vor face orice să scape - chiar și să se alăture organizației Task Force X, super-secretă și super-dubioasă. Sarcina de astăzi din care s-ar putea să nu scape cu viață? Să se strângă mai mulți condamnați, inclusiv Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin și psihopata noastră preferată, Harley Quinn. Apoi să îi înarmăm până în dinți și să îi ducem pe insula Corto Maltese, unde colcăi dușmanii.

După ce vor traversa o junglă plină de dușmani bine înarmați și trupe de gherilă la fiecare pas, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, alături de colonelul Rick Flag și de echipa guvernamentală a Amandei Waller în căști, urmărindu-le fiecare mișcare. Ca de obicei, o mișcare greșită egal moarte sigură (venită fie de la dușmani, de la un coleg de echipă sau de la Waller însăși). Dacă ar fi să pariem, situația este clar contra lor - a tuturor.

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, James Gunn, The Suicide Squad

Alte știri din cinema

Sezonul 2 al Shadow and Bone, popularul serial fantasy, a fost deja scris, confirmă producătorul

Primul sezon din Shadow and Bone este acum disponibil în streaming pe Netflix

John Wick: Chapter 4 îl cooptează pe actorul din It, Bill Skarsgård

Posibilul subiect al filmului - John Wick (Keanu Reeves), doritor să se răzbune pe Winston (Ian McShane) pentru trădare

Megan Fox, agent FBI pe urmele personajului jucat de Machine Gun Kelly

În primul trailer-ul de la Midnight in the Switchgrass vedem că nu e vorba de un film romantic

KINOdiseea ALTFEL în iunie, la Bucureşti

În prioada 19-20 iunie, la Bucureşti, publicul se va putea întâlni cu o selecţie a celor mai bune filme de la ediţia din 2020, la Opera Comică pentru Copii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells