James Franco ajunge la o înțelegere cu două foste eleve care l-au acuzat de abuz sexual

de Marina Florea în 24 Feb 2021
Franco „a îndepărtat îmbrăcămintea de protecție de pe eleve înainte de a simula sexul oral într-o scenă de orgie”...

 În 2019, doua foste eleve ale școlii de actorie a lui James Franco (în prezent desființată) l-au acuzat pe el și pe partenerii săi din cadrul organizației de a se folosi de școală drept „ceva mai mult decât o stratagemă de a-i oferi lui și asociațiilor săi bărbați un număr de tinere actrițe de care să profite...”, scrie avclub.com Cele două au inițiat un proces împotriva lui Franco și a altora, susținând că Franco și partenerul său Vince Jolivette „s-au angajat într-un comportament nepotrivit și cu tentă sexuală vizavi de tinerele studente, folosindu-se de autoritatea de profesor și de angajator și condiționând accesul la roluri în proiecte de film”.

Printre acuzații se numără și că orele de studiu erau, unele, despre scene erotice, pentru care posibilele eleve trebuiau să dea o probă, iar Franco păstra fișierele și cerea elevelor să îi cedeze drepturile. Una dintre acuzatoare susținea că odată Franco „a îndepărtat îmbrăcămintea de protecție de pe eleve înainte de a simula sexul oral într-o scenă de orgie”...

Acum, că s-a ajuns la o înțelegere, acuzatoarele au fost de acord să renunțe la proces, deși mai multe detalii nu au fost date publicului. Aceste detalii includ și suma care face obiectul acordului, însă The Hollywood Reporter spune că aceste informații vor ajunge în martie în instanță.

De asemenea, publicația susține că Franco nu a făcut multe de la proces încoace, după ce o perioada a fost nelipsit de la TV și de la box-office, așa ca pare că procesul a avut un impact asupra cariere sale, chiar dacă s-a decis să fie mai discret.

Exploreaza subiecte similare:

James Franco

Alte știri din cinema

Kate Winslet, Mare of Easttown: „A trebuit să alerg foarte mult la filmări. A trebuit să trântesc persoane la pământ și să mă bat și să arestez oameni”

Personajul lui Kate Winslet se numește Mare Sheehan și este o detectivă dintr-un orășel din Pennsylvania, care anchetează o crimă locală, în timp ce viața se năruie în jurul ei.

Mads Mikkelsen se alătură lui Harrison Ford în Indiana Jones 5

Phoebe Waller-Bridge e personajul feminin-cheie din cel de-al cincilea film al seriei

Trailerul nou la Fast & Furious 9 anunță o incursiune către ultima frontieră

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 26 iunie

Patru noi roluri au fost distribuite pentru Killers of the Flower Moon al lui Scorsese

Killers of the Flower Moon este plasat în anii 1929 și spune povestea uneia dintre primele anchete majore ale FBI

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 16 martie 2021 00:03
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells