Jackie Chan, despre implicarea în The Expendables 4 şi Rush Hour 4

de Cristina Grigore în 18 Aug 2014
Actorul este dorit în aceste continuări, însă va accepta partiturile doar în anumite condiţii

Într-un interviu recent acordat celor de la DenofGeek.com, Jackie Chan a vorbit despre oferta de a face parte din distribuţia lui The Expendables 4, dar şi despre o posibilă revenire într-o continuare a lui Rush Hour. Actorul a explicat de ce nu este prea entuziasmat de niciuna dintre propuneri.

„Sly mă vrea în The Expendables 4. Am zis bine, deocamdată. Pentru că m-a mai abordat şi înainte să facă părţile a doua şi a treia, însă am refuzat. De fapt, nu am refuzat în mod direct. Am zis ‘Sly, nu putem să facem filmul doar eu şi cu tine? Fără o grămadă de alţi oameni, iar eu să apar doar cinci minute?,”, a spus Chan.

„Aşa că, dacă e să fac The Expendables 4, vreau să fiu doar eu şi cu el… Atunci ar putea fi interesant. Altfel, publicul o să fie dezamăgit”, a mai explicat starul.

Cât despre Rush Hour 4 – proiect aflat acum în vizorul producătorilor – Chan a menţionat: „În ultima vreme, sunt solicitat pentru a-mi relua partitura din Rush Hour. Am spus ‘Nu, arătaţi-mi mai întâi scenariul. Nu eu am nevoie de Rush Hour 4. Voi aveţi nevoie. Aşa că vreau să văd scenariul’. Nu vreau să fac o prostie de film doar pentru că aşa vor ei”, a mai explicat starul.  

Exploreaza subiecte similare:

Jackie Chan, actor, Rush Hour, The Expendables

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 18 august 2014 09:27
Cam pretentios Jackie in legatura cu The Expendables 4...
AndreiRegizor pe 18 august 2014 11:57
cam dam .. de parca el nu are nevoie de filme atunci sa se retraga
niko18 pe 14 septembrie 2014 16:54
\Sper sa apara si el in The Expendables 4 e un mare actor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eugen1 pe 4 octombrie 2014 17:28
Fara ceilalti actori nu mai este la fel
Sylvester77 pe 22 noiembrie 2014 10:23
Ar putea face alt film numai ei doi. Inainte de a se afirma ca actor Chan era fan Stallone, asa ca un proiect impreuna sigur ar fi un succes.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells