Influencerii în filmul românesc: Selly, Alex Velea, Costi Max, în emisiunea Cinemagia

de Cinemagia în 16 Ian 2024
Aducerea în distribuție de vedete din online a devenit un trend în producția autohtonă de film comercial

Patru filme românești - Miami Bici 2, Romina, VTM, Nuntă pe bani și Haita de acțiune - au intrat în Top 10-ul box office-ului autohton al anului trecut, iar 2024 a adus deja un nou succes pentru cinematografia noastră, prin dramedia Tati-part-time. Rețeta acestor producții este aceeași: distribuție formată din oameni cu vizibilitate în online, plus un „word of mouth” excepțional. Motiv pentru care subiectul dezbătut în cea de-a patra emisiune online Cinemagia este „Influencerii în filmul românesc”. 

În studioul nostru, invitații moderatorului George Dorin Andreescu/Gojira sunt Andrei Șelaru/Selly, Alex Velea și Costi Max. Cei trei vorbesc despre faptul că aducerea de vedete din online a devenit un trend în producția autohtonă de film comercial.

Romina, VTM va avea o continuare, al cărui subiect îl aflăm în exclusivitate,  Selly are în pregătire un proiect de film de anvergură, iar Alex Velea va juca în serialul Subteran, alături de Ana Ularu și Florin Piersic jr.

De numele lui Selly se leagă succesul de casă Romina, VTM, pe care vloggerul l-a produs, film în care a și jucat, dar și alte hituri autohtone - 5Gang: Un altfel de Crăciun și Tabăra. Alex Velea a jucat în mai multe producții autohtone, cea mai recentă fiind filmul de autor Tigru,  în toamna acestui an urmând să îl vedem în serialul Netflix Subteran. Iar vloggerul Costi Max, singurul cu studii de actorie dintre invitați, a jucat în patru dintre cele mai de succes la public filme românești recente.

Din discuție aflăm că ideea ca Selly să se lanseze în film i-a venit lui BRomania/Matei Dima și că vloggerul de 22 de ani are în pregătire „un proiect mare de film”, în calitate de producător. Selly are în plan, totodată, un sequel - Romina, VTM 2; aflați un teaser legat de plot chiar de la Selly! Mai aflăm că Filantropica - de Nae Caranfil - este favoritul lui Alex Velea, „alături de BD-uri”, și că Alex Velea se vede jucând personaje ca cele din Pisica albă, pisica neagră, de Emir Kusturica, „junkiști”. Velea mai dezvăluie că cei doi băieți ai lui sunt mari fani 5Gang, Tabăra, Romina, VTM și că știu replicile pe dinafară.

Costi Max dezvăluie că este fan Jim Carrey, iar în - final - Gojira face o recomandare de filmBe Kind Rewind (2008), cu Jack Black.

Exploreaza subiecte similare:

Andrei Șelaru, Miami Bici 2, Romina VTM, Nuntă pe bani, Haita de acțiune, Costi Max, Tabăra, Alex Velea, Filantropica, Crna macka beli macor, Be Kind Rewind, Jim Carrey, 5Gang: Un altfel de Crăciun, Tigru, Matei Dima

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 19 ianuarie 2024 12:57
* Ciuma în filmul românesc

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells