Iată când se lansează Transformers 5, 6 şi 7

de Cristina Grigore în 15 Feb 2016
Peliculele anterioare ale seriei au strâns 3,8 miliarde de dolari la box office

Producătorii anunţau nu demult continuarea seriei Transformers, fanii acesteia urmând să poată vedea de acum câte un film pe an, scrie TheHollywoodReporter.com.

Studiourile Paramount au anunţat când vor fi lansate peliculele ce urmăresc aventurile roboţilor extratereştri ce s-au intersectat cu Terra, anul 2017 făcând loc lui Transformers 5 pe 23 iunie. Pe 8 iunie 2018 se lansează Transformers 6, iar pe 28 iunie 2019 Transformers 7. Plasate în sezonul blockbusterelor, filmele vor avea de înfruntat la box office producţii ca Wonder Woman (2017) şi Godzilla 2 (2018).

Cele patru filme Transformers lansate până acum au adunat 3,8 miliarde de dolari la box office. Pentru cea de-a cincea parte a francizei Michael Bay va reveni în scaunul regizoral, iar Mark Wahlberg într-unul din rolurile centrale.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers 5, Transformers 6, Transformers 7

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 octombrie 2018 13:43
Aflam cu deosebita bucurie faptul ca remarcabila serie de filme sf. si de fantezie, "Transformers" si-a facut un viitor program de productie si aparitie pe termen lung, destul de promitator.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells