Iată bizarele personaje din Grand Budapest Hotel

de Gloria Sauciuc în 12 Mar 2014
Filmul se difuzează seara aceasta în deschiderea DaKino 23, apoi va avea premiera în cinematografe

The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său. Povestea include un furt de proporţii şi recuperarea unei picturi renascentiste, dar şi lupta pentru o avere de familie, totul pe fundalul schimbărilor bruşte şi dramatice ce afectează viaţa pe continent. Iată p prezentare a personajelor:


Ralph Fiennes
La primul film cu Anderson.
Joacă rolul lui Gustave H., un renumit recepţioner de la Grand Budapest Hotel. Seducător notoriu dar şi suspect de crimă, este în acelaşi timp stăpânul unei preţioase picturi renascentiste: "Băiat cu măr".

Tilda Swinton
A mai jucat cu Anderson în Moonrise Kingdom
Joacă rolul lui Madame D., o doamnă în vârstă pe care Gustave a sedus-o suficient pentru a-i cuceri inima şi pentru a o face să îl treacă în testament. Tilda Swinton apare, de data aceasta, încărcată cu kilograme de machiaj.

Tony Revolori
La primul film cu Anderson
Joacă rolul lui Zero Moustafa, băiat de bagaje şi susţinătorul loial nr. 2 al lui Gustave. La un moment dat, îi vedem pe Zero şi pe Gustave coborând versantul unui munte şi fugind de poliţie. Băiatul este un credincios discipol.

Saoirse Ronan
La primul film cu Anderson
Joacă rolul Agathei, iubita lui Zero Moustafa, având din naştere un semn pe obraz (semnul seamănă cu conturul pe hartă al Mexicului). Dar semnul nu îl va împiedica pe băiatul cu bagajele să profite de ocazie, aflat împreună cu Agatha la un film.

Adrien Brody
A mai jucat cu Anderson în Darjeeling Limited
Joacă rolul lui Dimitri, fiul doamnei D. Dmitri este mai mult decât furios la gândul că preţiosul tablou 'Băiat cu măr' va ajunge în mâinile unui necunoscut. Prin vendetta pe care o pune la cale, Dmitri se pregăteşte să devină eroul negativ din Grand Budapest Hotel.

Willem Dafoe
A mai jucat cu Anderson în The Life Aquatic, Fantastic Mr.Fox
Joacă rolul lui Jopling, garda de corp a lui Dmitri. Se poate lăuda cu ''instrumente" din alamă care stau mărturia unui temperament violent.

Bill Murray
A mai jucat cu Anderson în Rushmore, The Royal Tenenbaums, The life Aquatic, The Darjeeling Limited, Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom.
Joacă rolul lui M. Ivan, unul dintre membri importanţi ai personalului din hotel - aparent altul decât Grand Budapest, deoarece are o uniformă cafenie în timp ce la Grand Budapest uniformele sunt purpurii. De asemenea, este văzut sosind într-o maşină cu inscripţia "Hotel Excelsior Palace". Ivan reprezintă concurenţa.

Edward Norton
A mai jucat cu Anderson în Moonrise Kingdom
Joacă rolul lui Henckels, căpitan de poliţie. Norton reia aici rolul comandantului pedant din Moonrise Kingdom, şi de data asta una dintre sarcini este să-l urmărească pe fugarul Gustave.

Harvey Keitel
A mai jucat cu Anderson în Moonrise Kingdom
Joacă rolul lui Ludwig, un puşcăriaş chel şi împodobit cu tot felul de tatuaje. Atunci când Gustave este închis (oare pe nedrept?), el va face împreună cu Ludwig un plan de evadare.

Jeff Goldblum
A mai jucat cu Anderson în The Life Aquatic
Joacă rolul lui Kovacs, administratorul averii doamnei D, şi este cel care îl desemnează pe Gustave H drept moştenitor al tabloului. 

Exploreaza subiecte similare:

The Grand Budapest Hotel, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Tony Revolori, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Willem Dafoe, Bill Murray, Edward Norton, Harvey Keitel, Jeff Goldblum, Moonrise Kingdom, The Darjeeling Limited, The Life Aquatic with Steve Zissou, Fantastic Mr. Fox, Rushmore, The Royal Tenenbaums, actor

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 31 martie 2014 20:16
Cred, fara sa gresesc, ca va fi de departe un film-surpriza, cum demult asteptam.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells