Hannibal, începe sezonul 2

4 Apr 2014
Întunecatul serial cu Mads Mikkelsen şi Hugh Dancy revine pe ecrane

Hannibal, serialul întunecat şi plin de mister, revine cu al doilea sezon: mai multe provocări psihologice şi noi dezvăluiri şocante ne aşteaptă din aprilie pe micul ecran. Sezonul debutează cu Will Graham (Hugh Dancy) închis într-un azil de boli mintale, acuzat pentru crimele lui Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen).

Abia acum Will îl vede pe adevăratul Hannibal şi se confruntă cu o luptă interoară, iar în acelaşi timp, trebuie să îi convingă pe cei apropiaţi lui că este nevinovat. Jack Crawford (Laurence Fishburne) nu mai ştie ce să creadă despre Will - dacă protejatul lui este, de fapt, un criminal cu sânge rece sau nu. Căutând răspunsuri, Jack apelează la cel în care are încredere: Hannibal Lecter. În timp ce Will se află în închisoare, Hannibal devine noul consultant al lui Jack pentru soluţionarea cazurilor. În sufletul lui Hannibal se dă o luptă între instinctul de autoconservare şi dorinţa lui de a-l ţine pe Will închis, în ciuda sfatului primit de la psihiatrul său, Bedelia du Maurier (Gillian Anderson), care îl sfătuieşte să stea departe de această problemă. Dansul mortal dintre aceste personaje continuă să se transforme surprinzător şi neaşteptat, într-un sezon care va arăta că nimic nu mai poate fi ca la început...

La sfârşitul acestui material găseşti un sneak peek al primului sezon, iar mai jos iată descrierea personajelor din serial.

Will Graham - Hugh Dancy
Un fost detectiv criminalist devenit profesor, Will Graham a fost târât în lumea întunecată a psihologiei criminaliste de către Jack Crawford, pentru a-l ajuta să îl prindă pe cel mai cunoscut criminal în serie. Dar mulţi se întreabă dacă abilitatea lui Will de a empatiza cu criminalii în serie nu l-a transformat pe acesta în criminal. Acum, suspect de crimă, Will este hotărât să întoarcă situaţia în defavoarea lui Hannibal Lecter şi să îşi demonstreze propria sănătate psihică şi nevinovăţia.

Hannibal Lecter - Mads Mikkelsen
Un psiholog complet şi un incomparabil maestru al manipulării, doctorului Hannibal Lecter îi place să îşi manipuleze jucăriile, ca un adevărat păpuşar - ca prieten şi pacient, Will Graham a simţit asta pe pielea lui. Cum Dr. Lecter continuă jocul cu FBI, este neclar dacă “înfăţişarea sa umană” îi va oferi o deghizare reuşită sau adevărata sa faţă va fi dezvăluită, punându-l în mare pericol.

Jack Crawford - Laurence Fishburne
şef al Unităţii de Analiză Comportamentală a FBI-ului, Jack Crawford a fost mereu concentrat pe misiunea la care lucra. Totuşi, cu arma lui cea mai puternică, Will Graham, închis şi judecat pentru crimă, Jack se întreabă dacă poate avea încredere în instinctul său puternic aşa cum a făcut în mare parte din cariera sa. Faptul că are grijă de soţia sa care e pe moarte şi în acelaşi timp încearcă să rezolve unul dintre cele mai importante cazuri din istoria FBI-ului, îl va testa pe Jack dincolo de tot ce a experimentat vreodată.

Alana Bloom - Caroline Dhavernas
Dr. Alana Bloom, profesor de psihologie şi consultant FBI, a fost întotdeauna cel mai vocal avocat al lui Will Graham, sfătuindu-l pe Jack Crawford să folosească cu grijă talentul lui Will de a vâna bolnavi psihici. Loială celor la care ţine, Dr. Bloom rămâne fermă în faţa situaţiei, dar nu poate ignora dovezile aduse împotriva lui Will.

Exploreaza subiecte similare:

Hannibal, Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
brutalistic pe 4 aprilie 2014 19:02
fascinant serial, ca o mica comparatie este mult mult peste telenovela Dexter

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells