Game of Thrones, cel mai popular serial HBO

de Cristina Grigore în 7 Iun 2014
A întrecut The Sopranos la numărul de spectatori

Un serial aşteptat cu interes de mulţi dintre fanii cărţilor lui R. R. Martin, Game of Thrones a cucerit constat telespectatorii pe măsură ce era difuzat de HBO. Aflat acum la al patrulea sezon, acesta a devenit cel mai popular serial difuzat de acest postul TV, anunţă Deadline.com.

Episoadele serialului au o audienţă medie de 18,4 milioane de privitori, ceea ce depășește cifra înregistrată de The Sopranos, al cărui maxim atins în această zonă de rating a fost în 2002 de 18,2 milioane de telespectatori. Cel de-al treilea sezon al serialului a avut 14,4 milioane de privitori.

Următorul episod al Game of Thrones va rula duminică, 8 iunie. Finalul sezonului va urma pe 15 iunie. S-a hotărât deja producerea şi celui de-al cincilea şi al şaselea sezon.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, The Sopranos

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lazar_samuel pe 7 iunie 2014 12:20
inca doua sezoaneeee
Bagio pe 7 iunie 2014 13:28
cred ca se vor opri la 8 ... dar poate nu :D
lazar_samuel pe 8 iunie 2014 23:50
sa speram ca nu
Bayard pe 7 iunie 2014 14:06
Da, au 2 sezoane deja comandate, dar ei vor sa termine in 7 sezoane.... Sincer, ar putea probabil sa o faca, insa ar da un rasol ingrozitor povestii. Sunt convins ca HBO-ul nu s-ar supara sa faca 8-9 sezoane..... insa Benioff si Weiss sunt convins ca vor sa faca filme serioase, asa ca o sa se grabeasca sa termine serialul :(
Skarin pe 8 iunie 2014 00:23
Ar fi pacat sa incerce sa grabeasca finalizarea proiectului in 7 sezoane. Asta ar insemna sa termine serialul inainte aparitiei ultimei carti. Pe langa asta, ai avea 4 carti comprimate in 3 sezoane, ceea ce, din punctul meu de vedere, ar afecta, intr-un mod cat se poate de neplacut, calitatea acestor parti. Ma indoiesc, totusi, ca se va intampla asa.
Skarin pe 8 iunie 2014 00:31
Cred ca si mosul ar trebui sa incerce sa termine mai repede cartile si sa nu se mai vaite de cat de mult material este, de numarul prea mare de alte activitati pe care le are de facut, de faptul ca echipele lui favorite de fotbal sunt incompetente si de faptul ca-i gras si batran. Sincer, eu nu vreau ca serialul sa-mi strice placerea de a afla deznodamantul din carti.
aNdreea93p pe 8 iunie 2014 13:16
Am ocolit ceva timp acest serial cu gandul ca nu se va ridica la nivelul asteptarilor mele dar intr-un final am fost convinsa de un prieten sa ii dau o sansa. Nu am regretat, este serialul meu preferat in acest moment. Absolut genial!
Costirik pe 8 iunie 2014 20:12
"Nivelul asteptarilor mele":)))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells