Filmul Numele trandafirului, difuzat joi seară, la „Noaptea Cărților Deschise”

de Cinemagia în 23 Apr 2020
Va fi difuzat de AMC în premieră pe Facebook, de la ora 22:30

Televiziunea AMC va fi prezentă la „Noaptea Cărților Deschise”, evenimentul anual organizat de Editura Litera, ce va avea loc online anul acesta, joi, 23 aprilie. AMC va pune la dispoziția tuturor participanților ecranizarea romanului lui Umberto Eco, „Numele trandafirului”, difuzat în premieră pe Facebook, de la ora 22:30, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Cititorii din toată țara sunt așteptați pe pagina dedicată a evenimentului: https://www.facebook.com/events/4372161229468076/ , de la ora 19:00, unde scriitori celebri și mari actori români îi vor încânta cu lecturi și povești live. Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Daniela Nane, Dorina Chiriac, Marian Râlea și Marius Vizante sunt doar câțiva dintre îndrăgiții actori care vor fi prezenți de #acasă la evenimentul Editurii Litera.

Cartea și filmul vin împreună anul acesta pentru a sărbători Ziua Internațională a Cărții, de #acasă, într-un eveniment online interactiv, unde AMC România aduce un film de excepție, recompensat cu două premii Bafta și un premiu Cesar. Sean Connery, Christian Slater și Michael Lonsdale interpretează remarcabil povestea călugărului Franciscan Willian de  Baskerville și a novicelui Adso ce poposesc la o mănăstire benedictină, în anul 1327. Îndată ce ajung, sunt prinși într-o poveste misterioasă, în care decesele inexplicabile nasc teama că se apropie sfârșitul lumii.

Întreaga poveste poate fi urmărită la Noaptea Cărților Deschise, pentru prima dată pe platforma de socializare Facebook. Chiar dacă se întâmplă anul acesta de la distanță, pasiunea pentru filme și cărți ne aduce împreună.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Name of the Rose , Sean Connery, Christian Slater, Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Daniela Nane, Dorina Chiriac, Marian Râlea, Michael Lonsdale

Alte știri din cinema

Vertijul și variațiile sale în cinema, tema celei de-a 28-a ediții a Festivalului Filmului Francez

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez ce se va desfășura în perioada 21-31 martie la București și în alte 12 orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș

De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Kate Winslet deplânge succesul avut cu Titanic, ce i-a făcut viața „neplăcută”

Actrița a acceptat în mod activ roluri în filme mai mici, independente, după succesul record al filmului Titanic, deoarece faima care a rezultat din rolul principal în filmul epic al lui James Cameron a fost „oribilă”

Disney a anunțat că sequel-ul animației Moana va intra în cinematografe în luna noiembrie

Continuarea va duce publicul într-o „nouă călătorie de proporții cu Moana, Maui și un echipaj nou-nouț de marinari improbabili”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells