După succesul lui Joaquin Phoenix drept Joker, Jared Leto nu va mai interpreta personajul

de Cristina Grigore în 21 Oct 2019
Leto l-a jucat pe villain în pelicula din 2016, Suicide Squad

Pe când filmul Joker a fost anunțat, cu Joaquin Phoenix în rol central și Todd Phillips în scaunul regizoral, cei de la Warner Bros. intenționau să îl păstreze și pe Jared Leto – cel care l-a jucat pe villain în Suicide Squad – în Universul Cinematografic DC. Însă după succesul major al lui Phoenix, studioul și-a revizuit planul; a luat în considerare faptul că interpretarea lui Leto nu a fost atât de bine primită de critică și public și a hotărât să nu-l mai includă pe acesta în viitoarele producții DC pentru marele ecran.

Site-ul The Hollywood Reporter a confirmat faptul că Leto nu își va mai relua partitura din Suicide Squad, iar informația vine la scurtă vreme după ce presa de specialitate a aflat că Leto nu a fost deloc încântat de producția lui Joker și a încercat chiar să împiedice realizarea peliculei.

Surse apropiate actorului au declarat că acesta a apelat la agentul său, Irving Azoff, pentru a-i convinge directorii de la Warner Bros. să nu meargă mai departe cu adaptarea lui Todd Phillips. Când Azoff a refuzat, Leto a fost atât de furios, încât a anulat contractul cu agenția acestuia și a semnat pentru o companie rivală.

Joker va avea o scurtă apariție și în Birds of Prey (cu lansarea la noi pe 7 februarie 2020), însă rolul a fost acoperit de către unul dintre cascadori.

Exploreaza subiecte similare:

Joaquin Phoenix, Joker, Todd Phillips, Jared Leto, Suicide Squad, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 21 octombrie 2019 14:18
pacat ca in Suicide Squad, partitura lui Jared Leto a fost taiata mult
0ctavian pe 22 octombrie 2019 17:56
exact. pentru ca filmul sa fie accesibil si copiilor, in speranta de a vinde mai multe bilete, au modificat filmul in post producitie. practic joker-ul interpretat de Jared Leto a ramas doar cu cateva aparitii fugare , "cameo-uri" fara nici un fel de profunzime.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells