Deadpool începe filmările primăvara aceasta

de Ştefan Dobroiu în 20 Ian 2015
După ani de zile de dezvoltare, iată că filmul cu Ryan Reynolds intră în preproducţie

Sfârşitul lui martie va veni cu începutul filmărilor la Deadpool, blockbusterul despre popularul şi glumeţul supererou Marvel. Interpretat de Ryan Reynolds, acesta a fost văzut într-o versiune extrem de controversată în X-Men Origins: Wolverine, dar sunt toate şansele ca lungmetrajul de sine stătător să-i facă dreptate supereroului.

Regizor este Tim Miller, cunoscut creator de efecte speciale, iar alături de Reynolds în film apar T.J. Miller (Transformers: Age of Extinction) şi Ed Skrein, actor britanic văzut în Urzeala tronurilor şi în Northmen. Saga vikingilor. Zvonurile spun că Skrein l-ar interpreta pe antagonistul filmului, dar încă nu se ştie ce aventură a lui Deadpool va fi explorată în premiera lui februarie 2016.

Una din marile întrebări care îi preocupă pe fani este dacă lungmetrajul va păstra umorul ireverenţios al supereroului, ceea ce ar trebui să atragă un rating R în Statele Unite, rating puţin iubit de distribuitorii americani pentru că obligă adolescenţii să fie însoţiţi de un adult pentru a intra la proiecţie. În acelaşi timp, o producţie cu mai permisivul rating PG13 nu ar face dreptate spiritului incomod şi violent al personajului.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, X-Men Origins: Wolverine, Deadpool

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
edward27 pe 20 ianuarie 2015 16:16
Fara umorul demential al lui Deadpool ... Zero !
Totusi sunt foarte interesat de acest film, il astept de la primul zvon.

tafalogugabriel pe 20 ianuarie 2015 17:41
Ar fi pacat sa renunte la umorul nebun al lui Deadpool,pentru ca asta e ceea ce il face atat de interesant,ca si personaj.Fara acest umor,Deadpool nu mai are nici un fel de farmec.Nu spun ca filmul nu ar putea fi un film bun si fara el,exista multe alte capitole la care filmul poate face o treaba buna,dar daca vrei o adaptare credincioasa personajului demential din benzile desenate,trebuie sa ai umorul lui specific.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells