De ce a căzut la montaj cameo-ul lui Matt Damon din Ocean’s 8

de Cristina Grigore în 13 Iun 2018
O petiţie în acest sens a fost semnată de 28.000 de persoane

Matt Damon (care a jucat în Ocean’s Eleven şi continuările sale) urma să îşi facă apariţia şi în filmul în care scena trupei de jefuitori este preluată de actriţe celebre - Ocean’s 8 -  însă o petiţie semnată de peste 28.000 de persoane - nemulțumite de comentariile sale pe tema hărţurii sexuale, ce a explodat la Hollywood anul trecut - au convins realizatorii să taie la montaj scenele cu acesta, scrie ContactMusic.com.

Afirmaţiile lui Damon neagreate de fani încercau să claseze tipurile de hărţuire sexuală – de la cele mai grave, la cele mai puţin grave. Când a fost confruntat în această privinţă, actorul a încercat să explice că, în opinia sa, sunt de condamnat toate aceste forme de abuz, însă a menţionat că pedeapsa nu trebuie să fie prea dură în unele cazuri. Cum comentariile sale păreau că absolvă totuşi anumite comportamente nepotrivite ale realizatorilor din industria filmului, acestea au fost atacate de susţinătorii mişcării #MeToo.

Pe de altă parte, regizorul filmului Ocean’s 8, Gary Ross, a ţinut să arate că absenţa lui Damon din film a venit în mod natural: “Trebuie să ştiţi că am ajuns să filmăm încă 10 zile peste cele din orarul principal de producţie, aşa că am avut material din plin; însă ceea ce a ajuns să fie scos a avut de-a face strict cu modul în care se integra acea scenă în poveste – am dat la o parte ceea ce nu era de ajutor şi nu se încadra prea bine”, a explicat acesta.

Ocean’s 8, cu Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling şi Sarah Paulson în distribuţie, se lansează la noi pe 22 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Ocean's 8, Ocean's Eleven, Matt Damon, Gary Ross, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells