Cory Monteith, starul serialului Glee, mort la 31 de ani

de Ştefan Dobroiu în 14 Iul 2013
Actorul era cunoscut pentru abuzurile sale de stupefiante, internându-se în repetate rânduri pentru dezintoxicare

Actorul canadian Cory Monteith, cunoscut în special datorită hitului Fox Glee, a fost găsit mort în camera sa de hotel din Vancouver, anunţă Reuters. Monteith avea doar 31 de ani.

Poliţiştii şi paramedicii nu au găsit nicio dovadă că actorul ar fi fost victima unei crime, dar în acest moment au ezitat să facă supoziţii cu privire la cauza morţii.

Cory Monteith, interpretul personajului Finn Hudson, care devine din vedeta echipei de fotbal a liceului un membru de nădejde în corul acestuia, a vorbit în repetate rânduri despre problemele sale cu drogurile, iar abuzul de stupefiante devine cea mai logică presupunere în ceea ce priveşte cauza morţii. Monteith s-a internat prima oară la dezintoxicare pe când avea doar 19 ani. Autopsia programată mâine va dezvălui de ce a murit actorul.

Monteith a cunoscut celebritatea mondială în 2009, când s-a lansat serialul Glee. Cover-urile după melodii celebre din serial au devenit extrem de populare, la un moment dat în 2010 nu mai puţin de 80 dintre cântece aflându-se în topul Billboard, un record absolut. Audienţa serialului s-a ridicat la 8-10 milioane de telespectatori pe episod, timp de patru sezoane.

Primul episod din sezonul cinci al serialului este programat pentru difuzare pe 19 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Cory Monteith, Glee, actor

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
leo26 pe 14 iulie 2013 14:46
Da L de la lucifer, acum inteleg, alt sacrificiu adus Satanei.
IchigoWolf pe 14 iulie 2013 17:29
zile cel cu L in username si avatar ;) (Doamne ce stupid pot sa fii)
leo26 pe 15 iulie 2013 09:35
Loser asta-i buna, asa cand vedeti prea multe filme, nu faceti diferenta, ar trebui sa te interesezi mai mult ce este cu L
RaMy_SmIlE pe 14 iulie 2013 14:50
offfff :( inca un star mort :( pacat ca a murit, era un actor ff bun ..
Cravan pe 14 iulie 2013 15:07
A fost un actor talentat mia placut cu a jucat in serialul Glee,pacat ca a murit.R.I.P
Chelbos pe 14 iulie 2013 16:28
ce inseamna sa fii prost, sa ai o viata frumoasa in fata, sa nu ai probleme cu banii dar sa te droghezi ca prostul....
leo26 pe 14 iulie 2013 20:49
Tu de unde stii ca se droga? Ca ai citit in mass-media?))) Omule toata mass-media din USA este manipulata, dar se pare ca dormiti pe voi si nu vreti sa vedeti adevarul.
Chelbos pe 15 iulie 2013 12:44
se pare ca tu le stii pe toate. de ce nu zpui aici motivul pentru care sunt omorati?
eleandreea pe 14 iulie 2013 16:35
R.I.P A fost un actor foarte bun. :(
IchigoWolf pe 14 iulie 2013 17:28
Pur si simplu nu imi vine sa cred ce insensibili pot sa fie unii ... Un om (un tanar) a murit in astfel de circumstante , iar UNII dintre voi il faceti prost (ca si cum ii stiti viata personala) ori satanist (asta ii si mai buna ... dupa unii absolut ORICE are legatura cu Lucifer , huh? Poate voi sunteti aia cu probleme , nu v-ati gandit? Daca numai dupa asta va uitati...)

RIP Cory , o persoana minunata , care merita mult mai mult de atat :( . Cele mai triste dupa parerea mea au fost si sunt reactile colegilor lui ... ei au pierdut un prieten , un camarad (iar logodnica lui , Lea Michele , un viitor sot ).

Chelbos pe 14 iulie 2013 20:07
a fost prost pentru ca putini oameni au sansa asta, sa aiba o viata frumoasa lipsita de griji. multi dintre noi se zbat la limita subzistentei, toata viata munca, nici bani de mancare nu sunt, de vacante sau distractii nici nu mai vorbim iar ei (cei norocosi) se drogheaza pana mor :|
IchigoWolf pe 15 iulie 2013 21:55
@Chelbos : Pe de o parte ai dreptate , insa tot mare dreptate are si shook_you .... Sunt de acord ca cei care dau cu piciorul la viata si se drogheaza numai de dragul de a o face , sunt ... eh , cam prosti intr-adevar . Insa nu asta a fost cu Cory ... el a avut o viata foarte grea , a spus-o de cateva ori . A luat-o pe aceasta cale trista in adolescenta , cand era la pamant . S-a schimbat mult de atunci , insa din pacate acea "radacina" de dependenta tot a ramas :( .... o data ce o ai , e foarte greu (nu imposibil, insa greu) sa te lasi . Cory a dat dovada de vointa (inca de la inceputul anului cand s-a internat pentru a primii ajutor , si chiar si inainte) , insa poate n-a fost sa fie , cine stie ... Cel mai rau imi pare de prietenii , familia si logodnica lui :(
Miiku pe 14 iulie 2013 20:07
Ar trebuii sa fie un exemplu` pentru cei care se drogheaza...
razvan21 pe 14 iulie 2013 23:04
Asta e, unii sunt dependenti de droguri, altii de alcool, altii de tutun, nu-l face un om rau sau bun din cauza asta. Pacat de el! Rest in peace!
IchigoWolf pe 15 iulie 2013 21:55
Foarte bine spus ...
xerses pe 15 iulie 2013 21:54
Trist!Sa ai un viitor atat de frumos, si sa nu apreciezi!RIP!
alex_il_fenomeno pe 29 iulie 2013 18:19
Sa se odihneasca in pace...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells