Cineplexx te trimite în Dubai cu filmul Bilet pentru Paradis

de Cinemagia în 13 Sep 2022
Înscrie codul biletului pe talonul de concurs din cinema și poți câștiga o vacanță pentru două persoane

Dacă mai aveai nevoie de alte dovezi ca să te convingi că experiența de vizionare la cinema este memorabilă, începând cu 14 septembrie, cinematografele Cineplexx te întâmpină cu o surpriză de-a dreptul divină: avanpremiera comediei romantice Bilet pentru paradis cu Julia Roberts și George Clooney în rolurile principale, la pachet cu o vacanță exotică în ravisantul Dubai pentru tine și încă o persoană la alegerea ta.

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga marele premiu pentru două persoane este să achiziționezi cel puțin un bilet la filmul Bilet pentru Paradis în oricare dintre locațiile Cineplexx din România în perioada 14 septembrie - 11 octombrie și să înscrii codul biletului pe talonul de concurs din cinema. La finalul campaniei, un cinefil norocos va câștiga propriul său bilet pentru Paradis, adică o bine-meritată excursie în Dubai pentru doi, asigurată de agenția de turism Holiday Office. Pachetul de vacanță include:  

• cazare 7 nopți într-un hotel de 5* cu mic dejun inclus,
• bilete de avion dus-întors,
• transfer aeroport-hotel-aeroport,
• taxe aeroport,
• o excursie opțională și
• o cină romantică.

Producția Bilet pentru Paradis este distribuită pe marile ecrane de RoImage 2000 și poate fi urmărită în cinematografele Cineplexx în format 2D, în versiunea originală cu subtitrare în limba română. La Cineplexx Satu-Mare și Târgu-Mureș, filmul va fi disponibil și în varianta dublată în limba maghiară din 6 octombrie. Campania se desfășoară în toate cele cinci locații Cineplexx - Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Programul complet al cinematografelor, detalii despre campania „Bilet pentru Paradis te trimite de la Cineplexx în Dubai” și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații - Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Exploreaza subiecte similare:

Ticket to Paradise, Julia roberts, George Clooney

Alte știri din cinema

Primele reacții la controversatul film Sparta, al lui Ulrich Seidl

„Ulrich Seidl, un cunoscut regizor austriac, a venit în România să facă un film despre pedofilie cu actori amatori minori, fără să îi informeze pe părinții acestora despre subiectul real al filmului”, scria jurnalista Delia Marinescu, membră a echipei care a făcut investigația pentru ziarul Der Spiegel

Legenda regizorului de la Hollywood care nu există

Alan Smithee: țapul ispășitor al cineaștilor deposedați

Cinemagia recomandă trei filme despre spirite rătăcitoare

Destinele unor oameni care nu știu că au murit

Primul trailer pentru filmul lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, e aici!

O familie are de făcut o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells