Chris Hemsworth vrea să pună actoria pe tuşă ca să petreacă mai mult timp cu familia

de Cristina Grigore în 26 Ian 2018
Hemsworth a povestit cât de greu i-a fost să nu-şi vadă copiii săptămâni întregi, din cauza proiectelor care-l ţineau departe de căminul din Australia

Rolul din Thor i-a adus celebritatea şi o mulţime de alte partituri în producţiile de la Hollywood. Însă timpul petrecut departe de familie – actriţa Elsa Pataky şi cei trei copii (o fată şi doi băieţi gemeni) – a devenit de nesuportat pentru Chris Hemsworth, care îşi doreşte fie o vacanţă lungă alături de cei dragi, fie retragerea permanentă din lumina reflectoarelor.

“Vreau să pot să-mi duc copiii la şcoală. Aş putea să mă retrag pentru şase luni, chiar un an. Sau poate că este vremea să-mi număr banii şi să fac surf tot restul vieţii”, spunea starul într-un interviu acordat publicaţiei The New York Times.

Este puţin probabil că Hemsworth se va retrage de tot din lumea filmului. Însă, dacă şi-ar dori să facă acest lucru la cei 34 de ani ai săi, atunci banii câştigaţi din filmele Marvel i-ar permite-o cu siguranţă.

Hemsworth a povestit cât de greu i-a fost să nu-şi vadă copiii săptămâni întregi, din cauza proiectelor care-l ţineau departe de căminul din Byron Bay, Australia.

„Când dădeam să ies pe uşă, ei începeau să plângă. «Nu pleca!» strigau. Pur şi simplu nu puteam suporta, aşa că le spuneam «O să vă aduc câte un cadou». Iar ei ziceau «Oh, OK!». Li se schimba dispoziţia. Aşa că, de la o vreme, nu mai aud la întoarcere «Hei, tată!», ci «Ce mi-ai adus?», a mai povestit actorul.

Hemsworth şi Pataky sunt căsătoriţi din 2010. S-au cunoscut în Los Angeles, însă au hotărât să se mute în ţara de origine a starului, Australia, deoarece Pataky a fost cucerită de Byron Bay şi a hotărât că este locul perfect pentru a-şi creşte copiii. 

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Elsa Pataky, Thor

Alte știri din cinema

Deadpool 2 nu ocoleşte recordurile. Are cea mai bună lansare internaţională a Fox

Totalul internaţional al încasărilor a trecut de 300 milioane de dolari

Bradley Cooper va juca alături de Clint Eastwood în thrillerul The Mule

Eastwood va şi regiza filmul în care va interpreta rolul principal

Coproducţia minoritar românească Donbass, de Serghei Loznitsa, premiată la Cannes

Valeriu Andriuţă joacă rolul unui locuitor din regiunea Donbass

DiCaprio, în rol de preşedinte al SUA. Steven Spielberg îşi doreşte regia biopicului

Cineastul are mai multe producţii în orarul de lucru - printre acestea se află şi noul film Indiana Jones

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells