Chris Hemsworth vrea să pună actoria pe tuşă ca să petreacă mai mult timp cu familia

de Cristina Grigore în 26 Ian 2018
Hemsworth a povestit cât de greu i-a fost să nu-şi vadă copiii săptămâni întregi, din cauza proiectelor care-l ţineau departe de căminul din Australia

Rolul din Thor i-a adus celebritatea şi o mulţime de alte partituri în producţiile de la Hollywood. Însă timpul petrecut departe de familie – actriţa Elsa Pataky şi cei trei copii (o fată şi doi băieţi gemeni) – a devenit de nesuportat pentru Chris Hemsworth, care îşi doreşte fie o vacanţă lungă alături de cei dragi, fie retragerea permanentă din lumina reflectoarelor.

“Vreau să pot să-mi duc copiii la şcoală. Aş putea să mă retrag pentru şase luni, chiar un an. Sau poate că este vremea să-mi număr banii şi să fac surf tot restul vieţii”, spunea starul într-un interviu acordat publicaţiei The New York Times.

Este puţin probabil că Hemsworth se va retrage de tot din lumea filmului. Însă, dacă şi-ar dori să facă acest lucru la cei 34 de ani ai săi, atunci banii câştigaţi din filmele Marvel i-ar permite-o cu siguranţă.

Hemsworth a povestit cât de greu i-a fost să nu-şi vadă copiii săptămâni întregi, din cauza proiectelor care-l ţineau departe de căminul din Byron Bay, Australia.

„Când dădeam să ies pe uşă, ei începeau să plângă. «Nu pleca!» strigau. Pur şi simplu nu puteam suporta, aşa că le spuneam «O să vă aduc câte un cadou». Iar ei ziceau «Oh, OK!». Li se schimba dispoziţia. Aşa că, de la o vreme, nu mai aud la întoarcere «Hei, tată!», ci «Ce mi-ai adus?», a mai povestit actorul.

Hemsworth şi Pataky sunt căsătoriţi din 2010. S-au cunoscut în Los Angeles, însă au hotărât să se mute în ţara de origine a starului, Australia, deoarece Pataky a fost cucerită de Byron Bay şi a hotărât că este locul perfect pentru a-şi creşte copiii. 

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Elsa Pataky, Thor

Alte știri din cinema

Filmările live-action-ului Mulan debutează cu două imagini superbe

Pelicula este programată să ajungă în cinematografe în martie 2020

Romanul lui Stephen King, The Stand, va fi transformat într-o miniserie

Serialul va fi difuzat de serviciul de streaming al CBS de anul viitor

Ce se întâmplă cu filmul Uncharted, ce-l va avea ca protagonist pe Tom Holland

Pelicula inspirată din seria de jocuri video Uncharted a fost anunţată încă din 2010

Shia LaBeouf, plin de tatuaje în prima imagine din The Tax Collector

Filmul este regizat de David Ayer (Suicide Squad), alături de care actorul a mai lucrat în 2014, la Fury

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells