Chris Hemsworth vrea să pună actoria pe tuşă ca să petreacă mai mult timp cu familia

de Cristina Grigore în 26 Ian 2018
Hemsworth a povestit cât de greu i-a fost să nu-şi vadă copiii săptămâni întregi, din cauza proiectelor care-l ţineau departe de căminul din Australia

Rolul din Thor i-a adus celebritatea şi o mulţime de alte partituri în producţiile de la Hollywood. Însă timpul petrecut departe de familie – actriţa Elsa Pataky şi cei trei copii (o fată şi doi băieţi gemeni) – a devenit de nesuportat pentru Chris Hemsworth, care îşi doreşte fie o vacanţă lungă alături de cei dragi, fie retragerea permanentă din lumina reflectoarelor.

“Vreau să pot să-mi duc copiii la şcoală. Aş putea să mă retrag pentru şase luni, chiar un an. Sau poate că este vremea să-mi număr banii şi să fac surf tot restul vieţii”, spunea starul într-un interviu acordat publicaţiei The New York Times.

Este puţin probabil că Hemsworth se va retrage de tot din lumea filmului. Însă, dacă şi-ar dori să facă acest lucru la cei 34 de ani ai săi, atunci banii câştigaţi din filmele Marvel i-ar permite-o cu siguranţă.

Hemsworth a povestit cât de greu i-a fost să nu-şi vadă copiii săptămâni întregi, din cauza proiectelor care-l ţineau departe de căminul din Byron Bay, Australia.

„Când dădeam să ies pe uşă, ei începeau să plângă. «Nu pleca!» strigau. Pur şi simplu nu puteam suporta, aşa că le spuneam «O să vă aduc câte un cadou». Iar ei ziceau «Oh, OK!». Li se schimba dispoziţia. Aşa că, de la o vreme, nu mai aud la întoarcere «Hei, tată!», ci «Ce mi-ai adus?», a mai povestit actorul.

Hemsworth şi Pataky sunt căsătoriţi din 2010. S-au cunoscut în Los Angeles, însă au hotărât să se mute în ţara de origine a starului, Australia, deoarece Pataky a fost cucerită de Byron Bay şi a hotărât că este locul perfect pentru a-şi creşte copiii. 

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Elsa Pataky, Thor

Alte știri din cinema

Lemonade: când visul american e mai degrabă un coşmar

Filmul Ioanei Uricaru prezintă o faţă rar văzută a imigraţiei

Ashton Kutcher a ţinut post negru o săptămână după ce a divorţat de Demi Moore

„După două zile aveam halucinaţii”, povesteşte starul, care a luat cu el, în izolare, doar apa, ceai şi un carnet de notiţe

Universul Cinematografic DC - continuat de producţiile Flashpoint şi Batgirl

Warner Bros. a stabilit deja producţiile "noului val" DC, scrie The Hollywood Reporter

The Shape of Water: romantic şi spectaculos, dar previzibil

Guillermo del Toro pune în scenă o poveste de dragoste ieşită din comun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells