Ce se întâmplă în Soul, noua animație Pixar

de Cristina Grigore în 26 Aug 2019
În cadrul D23 Expo, Disney a anunțat și actorii ce vor da glas personajelor centrale

Detalii referitoare la Soul, noul film de animație al studiolui Pixar, au fost dezvăluite în cadrul D23 Expo (evenimentul destinat fanilor Disney/Marvel/Pixar a avut loc între 23 și 25 august). Animația, a cărei lansare va avea loc în vara anului viitor, îi va avea, printre actorii de voce, pe Jamie Foxx și Tina Fey, scrie flickeringmyth.com. 

Producția își va transporta privitorii „de pe străzile New York-ului către regatele cerești, pentru a descoperi răspunsurile la unele dintre cele mai importante întrebări ale vieții” (de unde vin pasiunile noastre, visele, lucrurile care dau sens vieții noastre; ce face ca noi să fim... noi? - după cum se arăta într-o descriere anterioară).

Personajul central este Joe Gardner (Foxx), un profesor de muzică de liceu a cărui pasiune este jazz-ul. Cea mai mare dorință a sa este să ajungă să cânte într-un celebru club de jazz din New York. Trece însă, accidental, în lumea de dincolo, înainte ca visul său să devină realitate. Ajunge într-un spațiu denumit „The You Seminar – locul fantastic în care fiecare își descoperă adevărata personalitate”. Aici o întâlnește pe 22 (Fey), ce se află într-un program de antrenament al sufletelor. Împreună, vor face tot ce le stă în putință pentru a-l readuce pe Joe înapoi pe Pământ, un demers ce îi va învăța ce înseamnă cu adevărat să ai un suflet.

Soul este regizat de Pete Docter (Monsters, Inc., WALL-E, Inside Out, Up). Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 19 iunie 2020. 

Exploreaza subiecte similare:

Jamie Foxx, Tina Fey, Soul, Pete Docter

Alte știri din cinema

Netflix: 12 filme şi seriale de văzut în iunie

Dintre zecile de titluri pregătite pentru lansare, iată ce ne-a atras nouă atenţia

Studiourile Universal îl resuscitează pe "omul-lup" cu Ryan Gosling

Noul lungmetraj continuă seria monştrilor clasici readusă recent în atenţie de Invisible Man

Henry Cavill va fi din nou Superman

Actorul britanic negociază întoarcerea la rolul care l-a transformat în star

Alien și The Thing se întâlnesc în horror-ul SF rusesc Sputnik. Iată trailerul!

Filmul o urmărește pe Tatyana Klimova (Oksana Akinshina), o doctoriță care încearcă să salveze viața unui pacient întors din spațiu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells