Bong Joon Ho a încheiat primele scenarii de după Parasite și a dezvăluit detalii

de Marina Florea în 1 Apr 2021
În pandemie putem să ne familiarizăm cu filmele acestui important regizor

Succesul lui Parasite nu numai că a subliniat forța cinematografului sud-corean ca un întreg, a însemnat și faptul că tot mai multă lume a avut acces la o colecție de filme semnate Bong Joon Ho prin care vor putea răsfoi în timpul carantinei.

Chiar dacă nu toți spectatorii sunt sensibili la valoarea unui film precum Memories of Murder sau Mother, putem anticipa că viitorul proiect al lui Bong are șanse la premii, ținând cont de vestea că a terminat de scris unul dintre cele două scenarii la care lucra.

Regizorul a dezvăluit ca „a finalizat unul dintre ele săptămâna trecută” și că „simte că își împarte creierul în jumătatea stângă și cea dreaptă scriind aceste două scenarii”. Bong a continuat declarând ca primul scenariu este un film coreean „plasat la Seul și care are elemente unice de horror și de acțiune. E greu de definit un gen anume al filmelor mele...”

Despre cel de-al doilea film, regizorul sustine că acesta va fi în engleză și „este o dramă inspirată dintr-un eveniment real întâmplat în 2016. Desigur, nu voi ști până nu închei scenariul, dar va fi plasat jumătate în Anglia, jumătate în Statele Unite...”

Într-adevăr, nu este mult, însă aceste dezvăluiri sunt suficiente ca sa vă trezească interesul asupra noului proiect al regizorului de Oscar.

Exploreaza subiecte similare:

Parasite, Bong Joon Ho, Memories of Murder

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells