Angelina Jolie: ”Maleficent mă îngrozea”

de Cristina Grigore în 12 Aug 2013
Actrița, care va intra în pielea vrăjitoarei în noul film Disney intitulat chiar Maleficent, a vorbit despre rolul său

Angelina Jolie a avut o apariție surpriză pe scena expoziției D23, un eveniment anual organizat membrii fan-clubului oficial al companiei Disney. Printre detaliile despre noile filme ale companiei s-au aflat și unele despre Maleficent, noul film Disney, înfăţişat din perspectiva Vrăjitoarei Rele din basmul clasic Frumoasa din Pădurea Adormită. Jolie, care o interpretează pe „malefică”, a spus câteva cuvinte despre rol.

Potrivit Deadline.com, Jolie a dezvăluit că a fost dintotdeauna un fan al lui Maleficent din Sleeping Beauty, însă în copilărie era cu adevărat înspăimântată de ea. Actrița de 38 de ani, mamă a șase copii, a spus:

„Încă de când eram o fetiță, am fost atrasă de ea. Dar eram și înspăimântată la maxim, în ciuda eleganței sale și a grației”.  Actrița a împărtășit fanilor și una dintre experiențele mai puțin plăcute de pe platoul de filmare, unde copii aflați în vizită au fost de-a dreptul terifiați de prezența în carne și oase a Vrăjitoarei malefice. Când Jolie, dornică să se prezinte ca și personaj Disney, s-a apropiat de cei mici, aceștia au fugit de lângă ea, cerându-le chiar părinților să îi spună vrăjitoarei să nu se mai apropie și să vorbească cu ei.

Cât despre film, unul dintre producători, Sean Bailey, a spus: „Vom vedea evenimentele care au atras-o de partea răului. Filmul va conține și scene din pelicula clasică de animație”. Maleficent va apărea în cinematografe pe 2 iulie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Maleficent, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 13 august 2013 19:11
La cum a ajuns sa arate Angelica rolul de vrajitoare i se potriveste ca o manusa.
alex_il_fenomeno pe 21 august 2013 14:19
Ma amuza aceasta declaratie a actritei. Astept sa vad cum a iesit, desi nu am indoieli in privinta ei :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells