Angelina Jolie – declaraţii emoţionante despre căsnicie şi operaţiile suportate

de Cristina Grigore în 3 Nov 2015
Alături de Brad Pitt, partenerul său de 10 ani, actriţa a trecut de o dublă mastectomie şi o operaţie de extirpare a ovarelor

Într-un interviu rar şi emoţionant oferit revistei Today alături de soţul său, Brad Pitt, Angelina Jolie a oferit amănunte legate de operaţiile radicale făcute pentru a preveni cancerul, dar şi despre modul în care problemele sale de sănătate au întărit relaţia cu cel care îi este alături de 10 ani.

Jolie a explicat că a apelat la aceeaşi doctoriţă care o tratase pe mama sa – decedată ulterior din cauza cancerului ovarian, în 2007. „Se pare că mama i-a spus ‘Promite-mi că vei scoate ovarele lui Angie’. Aşa că, atunci când ne-am întâlnit, am plâns pe rupte amândouă, apoi mi-a spus ‘Trebuie să fac asta, i-am promis mamei tale’”, a spus Jolie.

În 2013, actriţa s-a supus unei operaţii de masectomie dublă, iar anul acesta, când analizele de sânge au arătat semne ale unui cancer ovarian în stadiu incipient, a făcut operaţia de extirpare a ovarelor.

„Eram în Franţa, iar Angie m-a sunat şi am luat repede avionul spre ea. Să văd că soţia mea este nevoită să lupte cu toate forţele şi să aud teribila veste m-a afectat teribil. Ar fi fost oribil să nu fiu alături de ea”, a menţionat Pitt.

Momentele dificile au apropiat şi mai mult cuplul. „Ştiam că el este alături de mine atunci când am suferit cele două operaţii şi că nu mă voi simţi mai puţin femeie pentru că soţul meu nu va permite asta. […] A înfrunta aceste probleme împreună şi a vorbi despre ele şi despre ceea ce înseamnă umanitatea, poate fi un lucru minunat”, a mărturisit Jolie.

Până şi filmul By the Sea, primul după Mr. and Mrs. Smith în care Jolie şi Pitt joacă împreună, iar Jolie este regizoare, a avut ca sursă de inspiraţie drama lui Marcheline Bertrand, mama Angelinei.

„Nu aş putea spune că despre asta este tot filmul, dar se bazează în parte pe experienţa trăită atunci când mi-am vizitat mama la spital, când a aflat prima oară că are cancer. Undeva, pe hol, era o femeie care se tânguia. Am aflat apoi că [primise şi ea groaznica veste] era o femeie tânără, care nu avusese copii încă. Iar asta m-a făcut să înţeleg si mai bine semnificaţia trăirilor unui asemenea personaj”, a mai arătat Jolie.

Copyright foto Today.com

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, actor, By the Sea, Brad Pitt

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells