Andrew Garfield vrea un Spider-Man homosexual

de Cristina Grigore în 12 Iul 2013
Actorul ar vrea ca aventurile supereroului să includă şi descoperirea sexualităţii sale

Interpretul lui Spider-Man din noua serie de filme ce redau aventurile supereroului, Andrew Garfield, a vorbit într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly despre înlocuirea lui Shailene Woodley, actriţa ce urma să joace rolul viitoarei sale iubite din film, Mary Jane Watson. Actorul a arătat că nu îl nemulţumeşte mişcarea producătorilor, însă şi-ar dori ca în locul lui Mary Jane să fie introdus în poveste un… băiat. Garfield are şi o preferinţă pentru rolul viitorului său "iubit": un tânăr actor de culoare din Chronicles, Michael B. Jordan.

Iată ce i-a sugerat Garfield producătorului Matt Tolmach în legătură cu sexualitatea personajului său: „I-am spus, ‘Ce-ar fi dacă Mary Jane ar fi un tip?’? De ce nu putem afla că Peter încearcă să îşi descopere sexualitatea? Nici măcar nu e ceva nou! Aşa că de ce nu poate fi homosexual? De ce nu-i pot plăcea bărbaţii?”.

„Am fost obsedat de Michael B. Jordan încă de când l-am văzut în The Wire. Este atât de carismatic şi talentat. Iar lucrurile s-ar putea îmbunătăţi chiar – am putea avea în film bisexualitate între rase!”, a continuat Garfield.

Un Spider-Man de culoare a apărut deja sub sigla Marvel în 2011, în benzile desenate Ultimate Comics: Spider-Man, despre care presa a scris că au fost inspirate de alegerea în scaunul prezidenţial american a lui Barack Obama. Autorii acestora, Brian Michael Bendis şi Sara Pichelli, sunt optimişti în ceea ce priveşte noile ‘feţe’ ale lui Spider-Man, susţinând că, pe viitor, acesta ar putea fi de culoare, sau homosexual, sau ambele.

Garfield a mai menţionat şi faptul că, în ceea ce priveşte scenariul lui The Amazing Spider-Man 2, o asemenea decizie, de înlocuire a lui Mary Jane cu un personaj masculin, nu îi aparţine. În plus, nu este convins de interesul celor de la Sony de a-l face pe Spider-Man homosexual.

Exploreaza subiecte similare:

Andrew Garfield, Shailene Woodley, Michael B. Jordan, The Wire, The Amazing Spider-Man 2, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 12 iulie 2013 09:48
daca il fac homosexual pe spidy eu nu ma mai uit niciodata...nici in benzi desenate nu era gay.
DeadSea07 pe 12 iulie 2013 21:21
Asae e sau timpit astea rau....
dacoda pe 12 iulie 2013 10:11
Il strica de tot daca il fac homo.......nu prea mi-a placut nici noul spider man foarte mult , asta este parerea mea
MikkaelWolfganger pe 12 iulie 2013 10:56
Ii fileaza si astuia o lampa.Auzi declaratie la el:"am putea avea în film bisexualitate între rase".Pe linia asta: Spiderman o sa ii alerge pe villains, nu ca sa ii aduca in fata justitiei, ci pentru uz personal.
ylyutza pe 12 iulie 2013 10:58
Taree
ylyutza pe 12 iulie 2013 10:57
Primul film din serie mi-a placut,dar daca il fac pe Spidey gay clar ca nu ma mai uit,ce tupeu are Andrew sa zica asa ceva.
neb2069 pe 12 iulie 2013 11:23
Bai inteleg sa fim toleranti cu minoritatile sexuale, poate chiar si prostia cu "political correctness", dar asta deja trece de limita nebuniei. Nu inteleg d c trebuie homosexualii sa fie intotdeauna (auto) fortati pe retinele noastre. Asta e la fel ca si parada gay. Fratilor, vreti sa fiti pe invers, foarte bine, e treaba voastra nu a mea asa k nu o faceti treaba mea si fiti homosexuali la voi acasa nu in mijlocul bulevardului.
MikkaelWolfganger pe 12 iulie 2013 13:49
Total de acord!E problema ta ce orientare sexuala ai, atat timp cat te manifesti in propria intimitate.Toata tevatura asta cu homosexualii e de-a dreptul enervanta pe alocuri.Mai ales ca uneori ti se baga pe gat chestiilea astea.
Kai pe 12 iulie 2013 11:31
E absolut aberant ! Cred ca e scos din context interviul sau e o gluma proasta a actorului pentru a arata ca este de acord cu casatoria intre persoanele de acelasi sex . Dar nu ! E prea mult !
In benzile desenate "Ultimate Spider-Man" avem parte de un nou Spidey, Miles Morales , tanar de culoare si presupus homosexual .
Cred ca acele benzi desenate au fost de ajuns pentru Marvel deoarece nu prea au avut mare succes si ma indoiesc ca vor repeta greseala !

Bayard pe 12 iulie 2013 11:54
WTF?? daca era in benzile desenate era OK, dar asa?? au de gand sa faca scena cu disparitia lui Gwen identic ca in benzile desenate, pana la hainele pe care le poarta.... si apoi busc sa se apuce ei sa inventeze ce vor ei???
Han_Solo pe 23 iulie 2013 11:10
Nici un studiou nu are curajus sa investeasca 150 mil $ intr-un film de actiune in care eroul principal este gay.
Cinefilul007 pe 12 iulie 2013 12:14
Deci, stai putin. wat? Adica un spider-man gay? Nu-i de ajuns ca au schimbat scenariul? Si de culoare, de ce nu? Dar in alt reboot. Mie chiar imi place noul SM mai mult ca primul, dar totusi, gay? Wtf...
Cravan pe 12 iulie 2013 13:49
Nu cred ca va functiona ideea cu un reboot,daca ai citit revistele noul Spidey(negru si gay) nu are nici o poveste in spate,nimic tragic care sa il faca sa isi doreasca sa devina supererou,nici o putere.El devine supererou doar din cauza morti lui Peter Parker.Si revistele nu au fost chiar un mare succes ba chiar au provocat multe controverse deci nu cred ca un film va ajunge mai sus.
cristi23 pe 12 iulie 2013 12:32
pai in benzi desenate nu este gay.......de ce sa il faca in film???........e treaba lor ce vor sa faca......insa nu cred ca e o idee buna........asta nu inseamna ca as aveaceva impotriva comunitatii gay....dopar ca spidey nu asa a fost conceput......
Cravan pe 12 iulie 2013 18:30
Exact sa il lase asa cum a fost conceput de Stan Lee si Steve Ditko ca ii perfect.
Cravan pe 12 iulie 2013 13:43
Nu cred ca cei de la Sony ii vor aproba ideea lui Andy Gardfield (clar pe pacurs i sa ars un circuit), noile comicuri cu Spidey in care apare negru si gay au provocat un adevarat scandale printe fanii supereroului si nu cred ca vreau cineva sa vada un film de genu asta mai bine varianta clasica.
Cravan pe 12 iulie 2013 13:54
Sau daca vor sa faca un film dupa noile reviste cu Spider-Man eu as vrea sa vad unul dupa Superior Spider-Man in care Doctor Octopus fura corpul lui Peter Parker si il lasa pe acesta sa moarta in trupu lui bolnav si distrus.Iar Octopus isi propune sa devina un erou mai bun si un om mai bun decat Parker.
Cravan pe 12 iulie 2013 18:26
Ideea in sine a fost foarte buna insa cei de la Marvel au duso intr-o directie proasta.
ddman pe 12 iulie 2013 13:51
Scuzati incultura mea cinematograficam dar "baietul" acesta este "hombre"? Daca vrea actiune filmata sa treaca la XXX gay.
TheJesus pe 12 iulie 2013 14:01
De aici putem trage o concluzie : Andrew Garfield este homosexual,cum altfel sa iti treaca prin minte asa ceva,oricum,nu am chef sa vad un film cu gay,ori Spider-Man ori film cu gay,decizia lor,banii nostrii.
legolas05 pe 12 iulie 2013 14:19
E o prostie asa ceva,mie primul film din noua serie mi-a placut mai mult ca celelalte 3 dar daca vor face asa niste schimbari cu siguranta nu o sa mai vizionez filmul,sa se uite ei la el.
Miiku pe 12 iulie 2013 14:21
MOR! Cat de penal e si Andrew asta. =))
Pe mine unu nhu m`ar deranja daca l`ar face gay.. =))

spartacus pe 12 iulie 2013 15:38
Baiatul asta, Garfield, e de o prostie fara margini. Dupa ce ca are rolul principal intr/o trilogie ce vine la doar cativa ani dupa o alta cu exact acelasi personaj, se mai si baga in discutie... Ce idiot...
Mishu25 pe 12 iulie 2013 20:00
Sa inteleg ca eroi homosexuali nu suportati. Mi se pare jalnic sa vad asemenea rabufniri de oameni innapoiati care nu inteleg nimic din viata. V-ati pus intrebarea de ce va place personajul? pentru ce face sau pt orientarea sexuala? nu poate face exact acelasi lucru fiind gay? Genul asta de intoleranta e specific evului mediu, nu unei societati inteligente
ddman pe 12 iulie 2013 20:43
Prietene, nu reinventam personajul ca vrea X Y Z; daca era de la inceput gay no problem, dar nu se trezeste unul sa vina cu o idee cretina ca aceasta. Nu avem nimic cu voi, dar daca vreti o versiune gay faceti-o independent.
neb2069 pe 14 iulie 2013 15:59
Nu se reduce la asta dar printre lucrurile pe care Spider Man le face se afla si acestea iar cele doua personaje feminine sunt totusi foarte cunoscute asa ca transformarea lui Peter in gay le-ar cam scoate din joc nu crezi? Si nu am mentionat decat faza cu cuplatul pentru ca tot articolul este despre orientarea sexuala a lui Spider-Man. Nu cred ca avea nici o legatura cu ce vroiam sa spun daca incepeam sa insir ca se lipeste de cladiri, trage cu panza si face comentarii sarcastice la adresa inamicilor in timp ce se lupta cu ei dar de, neuronul pe care il ai si tu nu are capacitatea sa inteleaga asta si probabil in curand o sa-si taie venele din cauza singuratatii. Oricum felicitari pentru faptul ca ai reusit sa ai si tu parte de un pic de atentie. Banuiesc ca asta era singura ta intentie din moment ce comentariile tale nu au nici o noima.
Ovidiu239 pe 12 iulie 2013 20:02
Vai, ce idee originala, dar atat de proasta totusi...
rizea.alex70 pe 12 iulie 2013 20:06
Adevarat Spartacus..;)
sil4lord pe 12 iulie 2013 20:59
astia vor sa dea faliment inainte de a scoate filmu :))
DeadSea07 pe 12 iulie 2013 21:23
Spidey gay ? astea sau timpit rau cu adica Spidey gay ? bine ca nu sa gandit la Spidey violator de babe sau Spidey pedofil .
DeadSea07 pe 13 iulie 2013 10:10
in loc de "cum: am scris "cu" scuzati-ma
LorenzoRS1 pe 12 iulie 2013 21:52
Inseamna ca Garfild e gay! Cum mama dracului sa-l faci pe spider-man gay.Daca Garfild asta,un actor de 2 lei e gay vrea sa-l faca si pe spider-man!Ce tampenie! Va dati seama ca se uita copii de toate varstele de la 5 ani in sus,ce impact emotioanal o sa ara acei copii!
LorenzoRS1 pe 12 iulie 2013 21:53
Trebuia sa scriu aiba in loc de ara! Scuze!
Theodoric pe 13 iulie 2013 11:30
Nu cred ca o sa mai vizionez filmul
blastpit pe 13 iulie 2013 12:21
Full retard.Sa speram ca regizorii au mai multa minte decat asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells