AMC va difuza în premieră în acest an noul serial horror supranatural NOS4A2

de Cinemagia în 24 Ian 2019
Serialul îi are în distribuție pe Zachary Quinto, nominalizat la premiile Emmy (Star Trek, American Horror Story) și pe vedeta în devenire Ashleigh Cummings (The Goldfinch, Hounds Of Love)

AMC a anunțat că va difuza în acest an, în premieră, noul serial horror supranatural NOS4A2, care îi are îndistribuție pe Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story), actorul nominalizat la premiile Emmy și pe vedeta în devenire Ashleigh Cummings (The Goldfinch, Hounds of Love).

Serialul este bazat pe romanul bestseller cu același nume al lui Joe Hill, iar primele două episoade sunt regizate de Kari Skogland (The Handmaid’s Tale, Sons of Liberty), nominalizată la Emmy. Producția celor 10 episoade, cu durata de o oră fiecare, a avut loc în Rhode Island, SUA.

Quinto îl interpretează pe Charlie Manx, un nemuritor seducător care se hrănește din sufletele copiilor și apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Christmasland, un sat de Crăciun înghețat și ciudat din imaginația lui Manx, în care este Crăciun în fiecare zi și nefericirea este interzisă prin lege. Însă Manx își găsește întreaga lume amenințată când o tânără din New England (Cummings) descoperă că este înzestrată cu un dar periculos.

Cummings joacă rolul lui Vic McQueen, o tânără artistă din clasa muncitoare, a cărei creativitate dă naștere unei abilități supranaturale de a-l putea localiza pe Charlie Manx. Vic nu este foarte sociabilă, însă compensează prin curajul, umorul, stăruința și determinarea sa. Se străduiește să îl învingă pe Manx și să-i salveze victimele, fără să-și piardă mințile sau să devină ea însăși o victimă.

NOS4A2 este produs de AMC Studios în asociere cu Televiziunea Tornante. Producătorii executive ai serialului sunt: Joe Hill, Jami O'Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), care a creat show-ul pentru televiziune și este showrunner, iar Lauren Corrao, copreședintele televiziunii Tornante. Din distribuție mai fac parte: Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) în rolul lui Bing Partridge, Virginia Kull (The Looming Tower) în rolulLindei McQueen, Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) în rolul lui Chris McQueen și Jahkara Smith (aka Sailor J) în rolul lui Maggie Leigh.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells