A petrecut şapte luni pregătind o singură scenă erotică din House of the Dragon

de Gloria Sauciuc în 23 Sep 2022
„Este greu atunci când eşti tânăr”, dezvăluie Fabien Frankel, care joacă rolul lui Ser Criston Cole

Fabien Frankel (28 ani) dezvăluie că a petrecut şapte luni pregătind o singură scenă erotică din House of the Dragon. Actorul, care joacă rolul lui Ser Criston Cole, a anunţat că a petrecut şapte luni pregătindu-se pentru o scenă erotică ce apare în cel de-al patrulea episod al serialului.

„Este ceva despre care am vorbit timp de şapte luni. Este unul dintre primele lucruri despre care am fost dispuşi să vorbim”, declara Frankel pentru o publicaţie citată de indiaweekly.biz. „Am avut noroc prin faptul că episodul 4 a avut regia semnată de către Clare Kilner care, cred, este una dintre marii regizori TV în activitate”.

A continuat : „Ceea ce mi-am dorit a fost să nu creez încă o scenă gratuită, cu sudoare şi sex, pentru că nu despre asta e vorba. Oricine a făcut vreodată dragoste ştie că nu e ceva atât de ideal. Nu este ceva pictural, minunat. Este incomod, mai ales când eşti tânăr. Este o stinghereală pe care trebuie să o înfrunţi, şi este o descoperire şi o înţelegere a corpului celuilalt – ca să nu vorbim de latura practică a gestului...”

Frankel susţine că a petrecut luni trimiţând mesaje lui Milly Alcock (22 ani, interpreta rolului Rhaenyra Targaryen) şi regizoarei de episod cu întrebarea „Cum facem asta să fie ceva uman?”, şi-a amintit Frankel. Îmi amintesc că le spuneam: „Nu pot să scot armura asta fără ajutor”, vorbind despre procesul îndelungat în care personajul său, Ser Criston Cole, îşi scoate armura. „Cavalerii aveau paji, iar pajii le scoteau armurile. Chiar pentru un paj bun, dura 10 minute să scoată o armură. În cel mai bun caz cinci minute. Nu au cum Rhaenyra şi Cole să scoată armura în 10 secunde”, declara Frankel. „Cum scot catarama? Cum scot cizmele?”, relata actorul. „De asta mi-a păsat, pentru a trece peste scenele acelea sexuale convenţionale care au existat de mult timp în TV şi în film, şi a le da un aer real.”

Exploreaza subiecte similare:

Fabien Frankel, House of the Dragon, Milly Alcock

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 23 septembrie 2022 21:35
Un adevarat De Niro sau Pacino in devenire?! :)))))))) Numai ca...aia nu au dat 2 basini inainte de a interpreta ceva demn de Oscar! :))))) Daca iti trebuie 7 luni sa te pregatesti mental pt. o scena de sex care dureaza cel mult 20-30 sec. atunci...e timpul sa te gandesti la o alta meserie! :))))
into_the_labyrinth pe 24 septembrie 2022 04:33
Atât de aproape de record... Ar fi intrat în istorie dacă se pregătea 9 luni pentru scena erotică.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells