House of the Dragon

(2022) - Serial TV

Casa Dragonului

Poster House of the Dragon Postere House of the Dragon

Sinopsis House of the Dragon

House of the Dragon trl 3

Plasat cu 200 de ani înaintea evenimentelor din Game of Thrones, House of the Dragon va spune povestea casei Targaryen.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Paddy Considine Paddy Considine Viserys Targaryen Olivia Cooke Olivia Cooke Alicent Hightower Emma D'Arcy Emma D'Arcy Rhaenyra Targaryen
Eve Best Eve Best prințesa Rhaenys Velaryon Rhys Ifans Rhys Ifans Otto Hightower Fabien Frankel Fabien Frankel Criston Cole
Graham McTavish Graham McTavish Harrold Westerling Matt Smith Matt Smith Daemon Targaryen Sonoya Mizuno Sonoya Mizuno Mysaria
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Good Banana, Home Box Office (HBO)

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ionut_puiu444 pe 05 Septembrie 2022 20:25
Așa cum mă așteptam la comentarii, doar nemulțumiți. Românul e mereu nemulțumit, orice ai face. Suntem una din cele mai proaste nații de om din Europa. Cu toată scârba o spun.
4 1
RusOvidiu pe 19 septembrie 2022 15:31
Majoritatea românilor sunt oameni deștepți cu bun simț și încă cu valori bine închegate. Tu ești doar frustrat și prost și foarte intoxicat cu propaganda de din vest.
hitman78 pe 22 August 2022 17:34
Super bine realizat primul episod vizualul si efectele sunt la înălțime cum ne-a obișnuit HBO de fiecare dată,povestea si directia in care se duce ma face sa astept cu mare interes urmatoarele episoade.
4 2
user-630c6a54b444b pe 29 August 2022 10:58
După primele 2 episoade, total dezamăgit (nu că aș fi avut mari așteptări) : scenariul și regia foarte slabe, majoritatea actorilor nu se potrivesc rolurilor (nu au avut bani să plătească 3-4 mai de Doamne ajuta?!?) Acțiunea este statică și aproape inexistenta, cu excepția turnirului. Până acum îmi face impresia unei piese de teatru prost pusă în scenă și cu actori plictisiți, acești englezi mai bine joacă Shakespeare cu siguranță!! Prea multă vorbărie fără rost în care se dezbate același subiect : moștenirea tronului. Puteau să bage 5-10 minute cu ceva de la Marele Zid când au făcut referire la profeția unei posibile invazii din nord! Am comentat doar primele 2 episoade, să sperăm că - și revin:))Revin după ep 5! Cine dracu i-a lăsat pe ăștia să facă filme?!? Niște nimeni în drum fac asemenea mizerii să ne uităm că proștii la… citeşte
4 8
michidutica pe 28 Septembrie 2022 01:30
Chiar nu imi place deloc serialul asta. Nu se poate comara cu GOT. Actorii nu se potrivesc, nu au chimie intre ei, actiunea e ciudata, fara sens; nu imi place deloc. M-am uitat la primele 6 episoade, dar nu stiu daca ma voi mai uita la celelalte. Ce e cel mai frumos din episoade? Intro-ul.
2 2
user-5bf412653c9c0 pe 22 August 2022 19:01
Tocmai ce-am văzut primul episod și pot să spun că mi sa părut mult mai slab decât GoT(cel puțin primele șase sezoane). Distribuția mi se pare complet neinspirată, mulți actori puțin cunoscuți și lipsiți de carismă.Nu știu, poate pe viitor serialul va deveni mai interesant, poate va fi măcar pe aproape de ceea ce a fost GoT.
1 8
Charlie_95 pe 24 august 2022 15:00
too early to judge
JohnStr pe 28 august 2022 19:28
Tu dupa un singur epiod, deja ai tras concluzia cum e serialul ? :))
user-636806ea7a8f4 pe 06 Noiembrie 2022 21:14
Îmi place că mulți zic că nu se compară cu Got, că nu e acțiune, că sunt gay, incesturi și pedofili. Nici Got nu a inceput așa în forță. Și în Got au fost momente în care s au sărutat 2 băieți, și în Got au fost niste faze care deranjează anumite persoane. Eu zic sa așteptați să apară și următoarele sezoane ai atunci puteți să vă dați cu pararea daca se merita sau nu.
0 0
user-635ae56674211 pe 27 Octombrie 2022 23:14
Un mare fâssss.... dmsteaua: ai punctat exact ce ne enervează pe toți.... O mare amestecătură de rase colorate, homosexuali, lesbiene ca în toate filmele și serialele ultimilor ani , aceste mari mizerii care mă vor face cât de curând să renunț și la HBO Max și la Netflix...
0 0
GiulianoDirt pe 24 Octombrie 2022 18:51
Varză! Nici nu se compara cu GOT. NOTA 2.......................................
0 0
dmsteaua pe 14 Octombrie 2022 09:14
Subscriu părerii multora. Acest serial este o umbră palidă a excelentului GOT. Seamănă a telenovelă,cu o acțiune lentă,dezlânată,cu actori mediocri,fără chimie între ei. După primele episoade,deja sunt schimbate cele două actrițe principale,care mai îndulceau cât de cât atmosfera insipidă a filmului. Iar acel rege decrepit,plafonat și searbăd,este exact bomboana pe coliva asta de film. Și,desigur,gay,pedofili,incestuoși,negri albinoși și alte asemenea exponate. Aștept și un transexual,ca să fie totul corect până la capăt.
0 0
lavvw pe 04 Octombrie 2022 13:46
Abia de la episodul 7 începe acțiunea. Sunt mai multe sezoane, sigur va fi ceva bun bun.
0 0
deco20 pe 30 August 2022 19:23
Daemon
Daemon Targaryen va fi personajul principal si dupa primele 2 episoade vazute,cred ca Matt Smith va "livra" acel Daemon Targaryen.
0 0
RusOvidiu pe 19 Septembrie 2022 15:28
Eu mă opresc la episodul 5
Am reușit cumva să trec peste scena din episodul trecut în care unchiul și nepoata sunt pe cale să facă sex, dar peste scena din episodul 5 în care se sărută doi bărbați nu pot să trec. Mie mi-a ajuns. Asemenea seriale nu ar trebui promovate de oameni întregi la cap. Nu vă lăsați copiii să se uite la atâta depravare promovată la rang de cinste. Le distrugeți tot sistemul de valori.
0 5
-Nevermind pe 21 septembrie 2022 20:03
Dute in Rusia,ca au aia un "sistem de valori".....de ce te uiti la filme/seriale facute de americani?Ar trebui sa te uiti la filme facute de Rusi.
RusOvidiu pe 28 septembrie 2022 03:17
@-Nevermind. Propaganda rusă cum îi spui tu este inexistentă în România și este clamată doar ca să încheie o conversație brusc. Trebuie doar să fii creștin și conștient de realitățile din vest să nu accepți o cultură a depravării promovată la rang de cinste. Adică terminații ăștia din vest vor acuma să legalizeze și pedofilia. Acuma te întrebi și ce te fute pe tine grija că oricum nu te afectează. Păi lucrurile astea sunt făcute cu indolența majorității până la un punct când nu mai pot fi respinse de majoritate. Pe scurt este nevoie doar să fii creștin și să te mai duci pe la biserică să nu accepți cultura venită din vest nu e nevoie să fii manipulat de ruși, doar „manipulat de Dumnezeu.” Aici la noi manipularea este doar din vest și se face face pe toate căile de peste 30 de ani. Inclusiv tu ești o victimă.

Spune-ţi părerea despre House of the Dragon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu House of the Dragon
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells