Articole Warrior

(2019)

Războinicul

Sinopsis

Warrior este o dramă plină de acțiune care se petrece în timpul războaielor dintre organizațiile criminale din Chinatown, San Francisco, în a doua jumătate a secolului 19. Serialul îl prezintă pe Ah Sahm, un fenomen al artelor marțiale, care devine asasinul plătit al uneia dintre cele mai puternice familii criminale din Chinatown.

Andrew Koji este fenomenul în arte marțiale Ah Sahm. Ah Sahm se împrietenește cu Wang Chao, care se ocupă de afaceri ilegale în Chinatown, și este luat sub aripa protectoare a lui Young Jun, fiul petrecăreț al liderului Hop Wei, Father Jun, care se confruntă cu un război iminent al opiului cu o societate rivală. Pe măsură ce este îndoctrinat cu regulile bandelor din Chinatown, Ah Sahm câștigă încrederea matroanei unui bordel, Ah Toy, și îi dezvăluie adevăratele intenții ale călătoriei lui în America.

Warrior/Războinicul este produs pentru Cinemax de Perfect Storm Entertainmet, Tropper Ink Productions și Bruce Lee Entertainment. Serialul e creat de Jonathan Tropper, care este și producător executiv. Justin Lin și Danielle Woodrow sunt producători executivi din partea Perfect Storm Entertainment. Shannon Lee e producătoare executivă pentru Bruce Lee Entertainment. Brad Kane este producător executiv și Richard Sharkey producător co-executiv.

Sinopsis (en)
jinglebells