The Tiger: An Old Hunter's Tale

(2015)

The Tiger: An Old Hunter's Tale

Poster The Tiger: An Old Hunter's Tale Postere The Tiger: An Old Hunter's Tale

Sinopsis The Tiger: An Old Hunter's Tale

Mai mult

Chun Man-duk, un binecunoscut vânător care cândva era renumit în toată Coreea pentru precizia cu care nimerea ținta, a renunțat de mult timp la vânătoare pentru a trăi liniștit alături de fiul lui, Seok, într-o colibă din muntele Jirisan. Numai că liniștea sătucului lor este tulburată de apariția soldaților japonezi, veniți în căutarea maiestuosului și totodată a ultimului tigru din Coreea, cunoscut ca fiind temutul și respectabilul stăpân al muntelui Jirisan. Gu-kyung,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: anca_daniela_spataru
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Min-sik Choi Min-sik Choi Chun Man-duk Sang-ho Kim Sang-ho Kim Chil-goo Hong-Fa Kim Hong-Fa Kim Herbal shop owner
Man-shik Jeong Man-shik Jeong Goo-gyeong Ren Ôsugi Ren Ôsugi Government Official Maezono Eun-woo Lee Eun-woo Lee Mal-nyeon
Mi-ran Ra Mi-ran Ra Chil-goo's wife Hyun Seung-min Hyun Seung-min Sun-yi Yoo-Bin Sung Yoo-Bin Sung Suk-yi
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 05 Noiembrie 2016 21:21
Epic - Masterpice
Acest film face ca Revenant, Cartea Junglei , Planeta maimutelor, etc sa pare niste povesti de adormit copilasii...o poveste cutremuratoare cu vanarea ultimului tigru din Coreea, un fir epic senzational cu o desfasurare a evenimentelor dezvaluita pe parcurs si cu o legatura om-animal de-dreptul incredibila.

Efectele foarte bune trec pe locul doi in acest film tulburator, relatia dintre actorul principal si lordul muntelui, un urias tigru este pe primul plan.Mi-a placut paralela facuta intre familia vanatorului si familia tigrului, in final amandoi lovindu-se de aceeasi soarta si aceleasi pierderi.De asemenea legatura dintre om si natura, animale...esti vanator si singura sansa de supravietuire este sa vanezi ca sa traiesti insa trebuie sa stii si cand sa te opresti pentru a nu distruge o logica a supravietuirii si a continuitatii atat a ta ca om cat si a animalelor, o… citeşte

11 0
d_h_c pe 21 noiembrie 2016 16:32
Am doua pisici acasa. Esti sigur ca ar trebui sa vad filmul ?
Cretzulynne pe 29 iulie 2019 17:34
Și eu am avut nevoie de multe batiste... A real tearjerker movie.
spartacus pe 07 Octombrie 2016 18:31
Un film bun
Un film impresionant chiar, cu o poveste buna si un actor in rolul principal care merita tot timpul filmului. Efectele speciale sunt si ele de buna calitate, americanii avand ce invata din acest film. In plus, mi-a placut si ca filmul este inchegat pe un fapt real, si anume scopul Japoniei, care a stapanit Coreea intre 1910-1945, de a priva Coreea de unul dintre simbolurile sale, si anume o rasa aparte de tigru. Mie, unul, mi-a placut filmul.
7 1
Manusa pe 10 Februarie 2017 21:22
Un film care nu trebuie ratat. Am zis ca nu ma voi uita la el, pana la urma l-am urmarit si rau faceam daca alegeam sa nu o fac. Un film impresionant, mai ales dupa ce se afla povestea comuna a vanatorului si tigrului, pentru ca cei doi au o istorie impreuna. Un film care merita urmarit, iar finalul va fi unul de exceptie.
4 0
mitso pe 07 Mai 2017 21:36
magistral
EU asa film magnific nu am mai vazut demult tare. Tigrul si vanatorul, 2 adversari redutabili ale caror destine se impletesc reciproc si a caror relatie inspira cel mai profund respect.
3 0
carmen_angelus_romila pe 31 August 2018 12:55
O poveste cat se poate de reala si fara exagerari artistice si denaturari ale faptelor de dragul audientei ci de o sensibilitate aparte are ar treui sa domine intotdeauna legatura dumnezeiasca dintre om si natura.
2 0
dragos__81 pe 01 Noiembrie 2017 20:55
Dupa ce vizionezi acst film iti dai seama ca nu americanii sunt cei mai buni in industria cinematografica.Un film care te face sa lacrimezi iar pe cei care sunt iubitori de animale si natura ii sensibilizeaza si mai puternic.
2 1

Spune-ţi părerea despre The Tiger: An Old Hunter's Tale

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Tiger: An Old Hunter's Tale
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells