The Railway Man

(2013)

Omul feroviar

Poster The Railway Man Postere The Railway Man

Sinopsis The Railway Man

Mai mult
The Railway Man

Un ofițer britanic din Royal Corp of Signals a fost capturat în anul 1942 de către armata japoneză în Singapore și a fost transferat într-un lagăr de prizonieri din Kanchanaburi - Thailanda, fiind obligat să muncească la construcția căii ferate dintre Burma și Siam și la construcția podului de pe râul Kwai. Fascinat de trenuri și căi ferate, Eric Lomax a fost bănuit de spionaj și predat poliției secrete japoneze după ce paznicii au găsit în baraca lui o hartă detaliată a căii ferate la care lucra, fiind…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • Un largo viaje

Produs de

Archer Street Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ryanwilsong pe 25 Aprilie 2014 00:06
de vizionat!
The Railway Man este un film emotionant cu un mesaj puternic foarte bine transmis catre cel ce priveste;cu atat mai mult cu cat filmul este inspirat din fapte reale.Finalul este coplesitor!

Un rol foarte bine jucat de catre Colin Firth pe de o parte dar si de Jeremy Irvine totodata.Nicole Kidman a avut un rol micut dar a contribuit la uimitoarea poveste descrisa.

Coloana sonora puternica,imagini si culori vii per total un film pe care l-as revedea oricand cu mare placere.

7 0
xerses pe 29 Aprilie 2014 22:35
Un film pe care l-am "gustat" dn plin, atat pentru actori, cat si pentru mesajul transmis in final.
5 2
mihaelatb pe 27 Aprilie 2014 23:24
Am vazut multe filme despre cel de-al doilea Razboi Mondial. Cateva si despre frontul din Asia. Insa acest film este deosebit si mi-a placut foarte mult, are un scenariu exceptional. Regia, jocul actorilor, coloana muzicala, sunt pe locul doi dupa acest scenariu inedit. Sfarsitul este emotionat si este cel mai frumos sfarsit posibil. Nu credeam sa o spun, dar chiar are meritul de a fi fost facut dupa un caz real.
4 3
cosmin21buc pe 15 Decembrie 2014 10:39
Povestea merita un film mai bun
Povestea filmului este deosebit de interesanta, indeosebi prin prisma scenariului scris dupa intamplari adevarate. Totusi, valoarea artistica a filmului nu m-a impresionat. Cu toate ca distributia are in prim-plan nume cunoscute, Nicole Kidman, Colin Firth sau Stellan Skarsgård, am avut impresia ca emotiile si drama intamplarilor sunt prezentate usor superficial. De asemenea, desi Colin Firth este un actor de Oscar, raman la parerea ca este extrem de bun doar intr-un anumit tip de rol.

Pentru pasionatii filmelor de razboi este total recomandat, mai ales ca tema prezentata nu este frecvent intalnita.

3 1
narcisson pe 31 Ianuarie 2015 14:35
Un film foarte bun, nu ma asteptam la o poveste asa de impresionanta, mai ales ca e inspirata din fapte reale. Interpretari foarte bune ale protagonistilor, insa personal l-am remarcat pe Jeremy Irvine, are o mimica extraordinara. Regizorul nu face rabat de imagini dure, mai ales in Asia, dar pe de alta parte, ne prezinta intr-un mod foarte frumos si Scotia.
Morala filmului este una extrem de puternica, nu multi pot ramane ''intregi'' dupa o asemenea experienta de viata, dar mai ales nu multi isi pot ierta calaii. Finalul este coplesitor iar per ansamblu, filmul reprezinta o poveste emotionanta despre atitudinea unui ''campion'' si puterea iertarii. Nota mea este 8-Foarte bun.

2 0
Ghemot pe 21 Mai 2014 23:10
Este un film psihologic impresionant!
Ideea filmului este că o experiență de viață te poate parca foarte tare, insă o atitudine, și mai mult!

2 3
narcisson pe 31 ianuarie 2015 14:24
*marca :)!
Ghemot pe 31 ianuarie 2015 17:11
se vede ca m-a „marcat”...:)
geo_gabi pe 13 Martie 2015 12:13
Obligatoriu de vazut....
Un film emotionant cu un mesaj puternic, foarte bine transmis catre cel ce priveste, cu atat mai mult cu cat filmul este inspirat din fapte reale.
Nota 9.

1 1
Cosmy16 pe 01 Ianuarie 2015 22:18
Bun
Foarte bun fimu mi-a placut o drama care te tine in suspans pana la capat il recomand.
1 4
Dragos.87 pe 06 Aprilie 2017 20:55
Uneori ura trebuie sa se opreasca!Un film care contrazice multe proverbe ca de exemplu: ''ce tie nu-ti place,altuia nu-i face!''In rarele momente chiar si razbunarea are rostul ei iar acest film ilustreaza foarte bine acest lucru.Un film dur inspirat din fapte reale cu multe momente in care ura si cruditatea nu au margini.Nicole Kidman si Colin Firth se descurca foarte bine si dau dovada de mari actori cu interpretarea lor exceptionala.Trebuie vazut acest film!
0 0
Alezuza pe 03 Aprilie 2016 19:44
Un film bun!
Trebuie sa recunosc ca nu mi-a captat deloc atentia in primele 20 de minute..mi se parea o tampenie, insa a devenit foarte interesant pe parcurs. Finalul din punctul meu de vedere a cam lasta de dorit..dar e din fapte reale :) Bun, recomand!
0 0
andystarx pe 16 Martie 2015 21:56
8/10
Unul din cele mai bune filme despre razboi,desi in prima parte ,parca filmul e cam static si te poti plictisi ,daca il urmaresti pana la final,nu vei regreta ! Un COllin FIrth de senzatie si un final neasteptat care mi-a placut mult !COloana sonora buna !
0 0
lili22 pe 27 Mai 2015 13:57
actorii au facut tot posibilul
sa iasa un film bun, dar nu se vede efortul regizorului...
0 1
Kuhaylan pe 19 August 2015 13:55
1010
.....................................................
0 2
mtraianc pe 12 Mai 2015 14:18
nota 7 ,,, .......................................................................................
0 2

Spune-ţi părerea despre The Railway Man

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Railway Man
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells