Articole The Jury

(2004)

Juratii

Sinopsis

”The Jury” priveste cazurile penale judecate intr-un tribunal din New York, exclusiv din punctul de vedere al juratilor, al modului in care ei delibereaza si analizeaza cele petrecute. Telespectatorii sunt astfel invitati in spatele usilor inchise pentru a asista la procesul decizional: tipete, rugaminti, comentarii, voturi si iar voturi, pana ce este dat verdictul final.
Fiecare episod al serialului incepe cu finalul unui proces. Informatiile complete despre fiecare caz sunt redate prin declaratiile expertilor, prin rememorarea incidentelor, conferinte de presa si interogatorii. Pe masura ce sunt dezvaluite toate aceste detalii, telespectatorii au posibilitatea de a stabili propriul lor verdict si de a-l confrunta cu cel al juratilor.
Ce s-a intamplat de fapt? Cine este vinovat? Sunt intrebari la care telespectatorii vor gasi raspuns in secventele finale ale fiecarui episod. Cu toate astea, punctul de atractie al fiecarui episod il constituie discutiile si comentariile juratilor, pasi urmati pana la stabilirea verdictului.
Sinopsis (en)
jinglebells