The Day My Parents Ran Away

(1993)

Părinții mei au fugit de-acasă

Poster The Day My Parents Ran Away Poster The Day My Parents Ran Away

Sinopsis The Day My Parents Ran Away

Mai mult

Majoritatea adolescenților și-au dorit, măcar o dată în viață, să scape de părinții lor, să locuiască singuri într-o vilă și să dețină un card de credit nelimitat. Toate aceste trei dorințe s-au împlinit pentru adolescentul problematic în vârstă de 16 ani, Matt Miller, când părinții lui au decis să îl părăsească și să înceapă o viață nouă. Deși are posibilitatea de a se distra pe cinste, Matt realizează că viața de unul singur este mult mai grea decât…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 11 August 2012 17:42
Este un film potrivit si pt lista : Case , apartamente - Probleme , solutii = o casa nu vine cu menajera .. Costa fiecare lucru .

Majoritatea adolescenţilor şi-au dorit, măcar o dată în viaţă, să scape de părinţii lor, să locuiască singuri într-o vilă şi să deţină un card de credit nelimitat. Toate aceste trei dorinţe s-au împlinit pentru adolescentul problematic în vârstă de 16 ani, Matt Miller, când părinţii lui au decis să îl părăsească şi să înceapă o viaţă nouă. Deşi are posibilitatea de a se distra pe cinste, Matt realizează că viaţa de unul singur este mult mai grea decât anticipase, mai ales când mormanul de rufe murdare se măreşte pe zi ce trece, iar cinele în faţa televizorului nu mai au acelaşi farmec. Brusc, Matt începe să-şi dorească ca părinţii lui să se întoarcă. După ce reuşeşte să afle unde sunt… citeşte

1 0
CANTALUP pe 11 august 2012 19:43
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
alex_il_fenomeno pe 29 August 2012 14:25
poate ca asteptam putin mai mult de la un film ce se anunta asa de amuzant si de original , dar si asa nu a dezamagit ! a avut niste situatii pline de fantezie , dar apoi si o maturizare brusca din partea protagonistului , care a inceput sa vada viata cu alti ochi si sa isi aprecieze mult mai mult parintii pentru ceea ce fac si pentru ceea ce sunt . umorul este unul moderat , insa de bun gust , care nu o ia pe alte cai , ca unele filme de comedie . merita urmarit o data , dar fara mari pretentii .
0 0
andreea7214 pe 21 Iulie 2012 17:00
Si eu tot astazi l-am vazut , si sincer nu ma asteptam sa fie atat de bun , o comedie la care cu siguranta nu ai cum sa nu razi. Parintii aceia din tabara sunt putin dusi cu pluta :))
0 1
Pavel.F pe 21 Iulie 2012 14:20
lam vazut aztazi este un film bun are si secvente comice in el merita vazut de la mine are nota zece.
0 2

Spune-ţi părerea despre The Day My Parents Ran Away

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells