Păreri The Dark Knight

(2008)

Cavalerul negru

Ordonează după
Adrian Tudor pe 25 Decembrie 2007 17:37
Imi place mult personajul Batman.Sa fac un top al celor care l-au interpretat pe Bruce Wayne dupa anii 80:

1.Christian Bale
2.Michael Keaton
3.Val Kilmer

George Clooney nu s-a potrivit deloc in rol de Bruce Wayne/Batman.Mai bine il juca Arnold pe Batman si Clooney pe Mr.Freeze.

Nu zic nimic de Lewis Wilson,Robert Lowery si Adam West.Astia au fost Batman in anii 1943-1966.

Ca filme topul meu este:

1.Batman Begin
2.Batman
3.Batman Forever
4.Batman Return
5.Batman and Robin

Astept sa vad si Dark Knight.

In Batman Begin apare o referire metaforica la o organizatie ce guverneaza lumea din umbra.Sa fie masoneria?

0 0
user-5eda0f529a449 pe 06 Ianuarie 2021 03:06
Nota IMDB spune totul, unul dintre cele mai bine filme din istorie cu supereroi.
AlexandruDragosStegaru pe 23 Ianuarie 2016 18:19
The Dark Knight
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
Mircosoft pe 30 iunie 2018 00:51
hop si boul baltii cu acelasi comentariu insipid si nota maxima pt toate filmele
Razvan pe 09 August 2008 03:10
Un film bun ,dar sa fim seriosi nus e compara cu capodopere ca si godfather braveheart shwshank redemption etc filme care ti-au ajuns la suflet...intr-adevar este un film f bun despre supereroi dar atat... dup[a parerea mea partea cu tipul cu 2 fete trebuia scoasa filmul a fost lungit aiurea...Nota pe imdb o explica numarul mare de voturi efectuat de copii(majoritatea) dar in cele dinurma o sa pice din top 20 asta pot sa garantez...Va rog nu mai comparati filmul acesta cu adevaratele capodopere pt ca nu merita... este un fim de moment la multi le place pt efectele speciale si costume dar nu este un film de care sati aduci aminte ,sa te marcheze profund... Maturizati-va sau nu postati commenturi aiurea daca nu aveti cunostinte necesare
Theodoric pe 05 Aprilie 2013 12:25
Cel mai bun pana acum din serie.Are o poveste foarte interesanta,si a intrecut multe filme cu supererori daca ne gandim bine.Impresionant,uimitor,palpitant si atragator.M-a atras foarte mult filmul, nota 8
catalin28c pe 08 Ianuarie 2013 21:30
Este destul de bun filmul, dar mult mai bun cel din 2005.
teddybearpictures pe 01 August 2012 17:59
Cred ca toata lumea a remarcat cat de bine il Joaca Heath pe joker in acest film minunat, nu?
MNarcis pe 19 Iulie 2012 19:55
Un film de povestit nepotilor!
Un film haotic (in sensul pozitiv al cuvantului), complex, inteligent, viclean, pur si simplu se joaca cu mintea ta (din toate punctele de vedere) iar Heath Ledger cel mai bun si genial villain pe care l-am vazut vreodata in filmele cu supereroi........pe scurt cred ca o sa vad acest film de minim 20 de ori pana o sa ma duc ''in lumea celor drepti''.
herleaflorin pe 15 Iulie 2012 21:18
Cavalerul negru
un film grozav Heath Ledger il joaca grozav pe Joker nu te astepti de la un cavaler sa aiba voce asta nu ma asteptam sa joace asa bine sincer iar Christian Bale il joaca si el foarte bine pe Batman isi merita toate premiile acuma nu stiu care Joker e mai tare Jack Nicholsen sau Heath Ledger nota 10 filmului
KarGo pe 29 Iunie 2012 22:24
The Dark Knight se anunta inca dinainte sa apara un film exceptional, complex , cu un buget mare si care va prinde foarte bine la public. A fost o adevarata isterie la aparitia acestui film si a dat peste cap box office-ul. M-am dus sa-l vad cu asteptarile de rigoare si pot sa zic ca a reusit sa-mi capteze toata atentia de la inceput pana la final fara sa simt vreun moment ca ma plictisesc sau ca nu mai am stare. Actiune legata bine si complexa, efecte de nota 10, interpretari pe masura si o regie de mare clasa. Mi-a placut mai mult decat toate filmele din seria Batman mai putin primul cand Jack Nicholson era Joker ,care are un loc aparte cel putin pentru mine si nu a reusit sa fie inlocuit de Dark Knight. Un impact mare asupra filmului l-a avut si moartea lui Heath Ledger care a luat si oscarul post-mortem. Un film foarte bun, de vazut macar o data de fiecare dar nu il consider o… citeşte
costyfuck pe 22 Mai 2012 22:16
joker
un film pe care trebuie sa il vada oricine.Heath ledger a fost genial.a facut tot filmul..super tactica.super tehnica.
aditzu93 pe 17 Aprilie 2012 22:48
Filmul e genial, pur si simplu iti fura mintile dupa ce incepi sa-l intelegi, cum sunt mai toate filmele lui Cristian Bale.
misscriss. pe 03 Aprilie 2012 00:45
Mi-a placut enorm! Si desi toata lumea precizeaza in comentarii chestia asta, totusi am sa spun si eu acelasi lucru: Heath Ledger joaca al naibii de bine! The Joker il baga de tot in umbra pe Batman. Imi pare tare rau ca nu am vazut filmul asta si la cinema.
spanac2015 pe 18 Martie 2012 15:20
The Dark Knight
Pentru ca uneori .... adevarul nu e indeajuns de bun...Uneori, oamenii merita mai mult
Uneori , oamenii merita sa fie rasplatiti pentru increderea lor .... Pentru ca el e eroul pe care il merita gotham , dar nu cel de care are nevoie acum. Asa ca-l vom vana ...pentru ca poate face fata . Pentru ca nu este eroul nostru . E un gardian tacut ...un paznic care vegheaza UN CAVALER INTUNECAT . ...numa pentru textu asta ii dau 10 , restul e vine de la sine

cosmin_kedii pe 08 Martie 2012 09:03
Acest film merită văzut mai mult decât o dată ,Cel mai bun film al verii si poate cel mai bun film din 2008
Sorin87 pe 05 Martie 2012 19:52
The Dark Knight
Iata un film care isi merita cele 2 premii Oscar primite. Pe langa faptul ca intrece asteptarile, Christian Bale reuseste sa contureze mult mai bine personalitatea lui Batman, dandu-i atat ratiunea cat si iratiunea de a exista.
raraee pe 27 Februarie 2012 19:20
Heath Ledger, Dumnezeu sa-l odihneasca avea multe de spus in industria aceasta a filmografiei! Sincer, greul a fost dus in carca de el in acest film!
CaroliFlorin pe 20 Februarie 2012 19:06
Pentru mine filmul este bunicel:D. I-as da 7-8 pt. ca in primul rand nici nu exista un asemenea costum (a lui Batman) cu care sa te echipezi.
chuky_doll21 pe 18 Februarie 2012 17:58
Christian Bale, Heath Ledger....clar l-am vazut:P de 2 ori
Weeby pe 06 Februarie 2012 12:34
Mi-a placut foarte mult filmu asta mai ales cum a interpretat Heath Ledger rolul lui Joker, a fost foarte tare. 10/10
alekz26 pe 20 Ianuarie 2012 22:41
Un film excelent care te impresioneaza inca din primele secvente.
puffulette pe 13 Ianuarie 2012 12:13
Un super film! L-am vazut de la cap la coada incercand sa nu pierd nici un detaliu.. Christian Bale isi joaca perfect rolul (era de asteptat) la fel si Heath Ledger, nu oricine poate interpreta rolul Jokerului atat de bine.. a facut o treaba extraordinara... Filmul este plin de suspans iar efectele sunt de nota 10.......... L-as revedea de cate ori am ocazia
RIP Heath Ledger :(

alex_il_fenomeno pe 02 Ianuarie 2012 10:02
cred ca este cel mai bun si mai uimitor film cu Batman din ultimii ani ! Firul narativ atat de alert , presarat cu tot felul de aventuri din partea luptatorului mascat , dar si Joker , interpretat atat de bine de catre Heath Ledger ( pentru care a si primit rolul Oscar post-mortem ) , fac din acest film unul unic ! iar grafica , de departe unul dintre punctele tari ale acestei pelicule , capteaza toata atentia ! Christopher Nolan cred ca ne-a cucerit pe toti cu acest film , de la care este imposibil sa te satura !
Miaunel18 pe 01 Ianuarie 2012 13:25
The best Batman movie
De departe cel mai bun film Batman, si unul dintre cele mai bune filme vazute de mine, un scenariu bine pus la punct o idee a filmului care prinde contur si care are contunuitate plus jocul exceptional al actorilor face din The Dark Knight un film de exceptie...cat despre Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori si feliciatari ptr. reinventarea lui batman ca intrase intr-un con de umbra........ The Dark Knight dupa parerea mea este mai mult decat un film de actiune este o capodopera cinemografica din ultimul timp.......RIP Heath Ledger.
kakapiciu pe 17 Septembrie 2011 21:10
Foarte multa logica, iar Joker-ul isi joaca foarte bine cartile. Un raufacator care se completeaza cu eroul nostru.
Alexandra21087 pe 25 August 2011 13:09
Heath Ledger a facut un rol de exceptie. Pacat ca un actor asa de talentat a plecat asa devreme dintre noi. Christian Bale nu se lasa nici el mai prejos . Dupa rolul din The Fighter ne-a demonstrat ce actor complex este.
DiCaprio21 pe 19 August 2011 10:20
foarte bun
Un film foarte dar foarte bun! Nu degeaba a avut incasari de peste 1 miliard dolari ! abia astept sa vad The Dark Knight Rises din 2012
DARK333REM pe 07 August 2011 12:05
FoArTe TaRe 2
SpLeNdIdA PaRtEa A-2,E ChIaR GeNiAlA.VrEaU Si PaRtEa A-3.
DegX pe 19 Iulie 2011 20:12
Pot sa pun ca a fot un film excelent.Interpretarea lui Christian Bale a fot una de exepctie, iar scenariul absolut superb, un film care merita sa-l vedeti.Abia astept continuare care va iesi in 2012
xerses pe 30 Iunie 2011 00:53
Un film asteptat si atat de reusit, incat moartea lui Keath Ledger a umbrit bucuria festivalurilor care au acordat filmului distinctii onorante.
M-Joy pe 26 Mai 2011 00:02
Foarte bun filmu' din orice punct de vedere! Doar rolu' pe care il are Heath, Joker, le intrece pe toate! De nota 10! Capodopera, marca Nolan! ;)
catasmile17 pe 02 Aprilie 2011 11:43
great grreat great movie !!!!!!!!!!!!!!!!
rrecomand acest film!!!!

Costirik pe 11 Martie 2011 06:02
e cel mai bun film de gen e magnific..restul comentariilor sunt de prisos sau ale unor imbecili frustrati alegeti voi nu stiu:)))))
SorinC pe 07 Martie 2011 01:05
Se observa ca acest Cristopher Nolan iar s-a pus pe treaba. Un film cu totul diferit fata de celelalte serii Batman, un film care reliefeaza mai multa realitate, un film in care psihicul mintii umane joaca feste, un film in care joker-ul a avut o prestatie uluitoare, un film in care spune pe nume anumitor lucruri asa numite "adevaruri valide sau invalide"!
Dar_kvampire pe 21 Februarie 2011 09:54
Heath Ledger el face tot filmu imi place la nebunie cum joca rolul lui JOKER si in rest e cam varza actiune putina asta fiind parerea mea orcum Joker merita 10 si filmu cam nota 8
AndreiHEro pe 18 Februarie 2011 17:48
Ce-l mai misto film din anul 2008!Eu unul l-am vazut si va garantez nu va veti plictisi pre curand.Doar daca si numai daca nu iti plac filmele cu actiune
HB pe 07 Februarie 2011 17:12
The Dark Knight
Nu la fel de bun ca primul ,Batman Begins dar oricum tot pe acolo se invarte .8 ,dar cu indulgenta.Comercial.Oricum pana la urma urmei este si-i se spune Batman.Astept The Dark Knight Rises.Poate va fi ceva mai bun.Merita vazut.
skumpika89 pe 10 Ianuarie 2011 23:02
Genial!!!Imi pare rau ca nu m-am uitat mai demult la acest film.pacat k nu mai e printre noi Heath Ledger un actor exceptional!!
ArjenRobben pe 26 Decembrie 2010 14:30
Cel mai bun film din seria batman ,abia astept sa vad continuarea.Sper ca se va ridica la nivelul acestei parti.Ce vreau sa laud in acest film este prestatia extraordinara a lui Heath Ledger in rolul Jokerului.I se potriveste de minune rolul.
TUDOR123 pe 22 Decembrie 2010 13:32
dark knight
Cel mai fain film pe care l-am vazut pana acuma Mi a placut cum la interpretat Heath Ledger ca Joker
FoxHound pe 08 Decembrie 2010 22:40
Batman :X :X
Cel mai tare film cu Batman creat vreodata binenteles pe langa Batman cel din 1989,mia placut foarte mult filmu si mai ales de Heath Ledger (R.I.P) cum la interpretat pe Joker.
r3dd3vil pe 20 Noiembrie 2010 23:10
Un film ce merita vazut. Genialitatea unui actor ce a facut din Joker un personaj capabil sa-l eclipseze chiar si pe Batman face totul. In rest, nimic nou fata de orice alt film cu Batman and company:)
Casy20 pe 06 Noiembrie 2010 10:29
Unu din cele mai tari filme pe care lam vazut.....este la fel de bun ca si Transformers si Harry Poter:)
radu_dobre2010 pe 02 Mai 2010 21:05
cel mai bun film facut dupa benzile desenate, chiar mai bun decat spiderman 2.filmul e mai mult ceva psihologic decat cu supereroi.e foarte unic,da joker(heath ledger ) e tata filmului pt ca e mai mult un fel terorsit decat un clown psihopat iar aici cre ca are o origine mai buna ca sa automutilat(nu sunt sigur daca chiar s-a automutilat da cre ca e mai bine decat sa cada nu stiu ce substanta radioactiva si sa se faca clown)pacat ca murit heath ca era cel mai bun joker
scaloy pe 26 Aprilie 2010 23:30
excelent
foarte bun filmul ,scenele cu joker sunt intradevar memorabile ,mare pacat de Heath Ledger juca extraordinar,oricum merita vazut si revazut
inexpugnabil1 pe 18 Aprilie 2010 12:18
re
Heath Ledger [Joker] a jucat genial, m-a impresionat la maxim.
E tare filmul, se merita !

OvFire pe 09 Aprilie 2010 11:52
Un film care a depasit toate asteptarile, o interpretare de exceptie din partea lui Heath (RIP), care da viata unui Joker malefic, sumbru, dar mult mai uman Dintre el si Jack Nicholson, tot pe el aleg. A facut o prestatie care greu poate fi inlocuita.
KraZy.KiD pe 08 Aprilie 2010 12:27
Cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata..nu stiu daca e normal..dar am plans la filmul asta..atat de mult m-a impresionat Heath Ledger .. nu cred ca altcineva putea sa interpreteze rolul acesta mai bine decat el..iar Christian Bale este cel mai bun in rolul lui Batman..Bravo Christopher Nolan!!..fara el filmul nu ar fi putut sa iasa atat de perfect :X:X
oana29 pe 05 Aprilie 2010 15:40
superb - capodopera The Dark Knight
Excelent film. Heath Ledger chiar a meritat oscarul pentru rolul prestat!
Merita vazut
Nota 10

nightmare28 pe 02 Aprilie 2010 12:00
un film exceptional.Batman cel mai tarei;):X joker este cel mai bun =))
Go 1 2 3 4 5 6

jinglebells