Joy

(2015)

Joy

Poster Joy Postere Joy

Sinopsis Joy

Joy

Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să ușureze munca domestică.

Joy Mangano este o prezență permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenții, deși Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie și succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenței, continuând să viseze și să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Vezi pe Disney+
O nominalizare Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Joy: El nombre del éxito
  • Untitled Joy Mangano Project

Produs de

Annapurna Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

20th Century Fox

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Site oficial

Joy
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Joy

Weekend premieră (04.01.2016)
  • Loc 5
  • Spectatori 10.954
  • Încasări (RON) 224.468,00
Total
  • Spectatori 24.093
  • Încasări (RON) 467.765,47
  • Încasări (USD) 112.532,49

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
conu66 pe 09 Ianuarie 2016 18:34
Cu mopul...spargi topul !
Mă bucur să o revăd pe Jennifer Lawrence într-un rol de calibru,așa cum a făcut-o în American Hustle și mai ales în Silver Linings Playbook,pentru care a primit Oscarul de interpretare feminină în rol principal în 2012 ! Genul ăsta de roluri o prind de minune,mai ales că distribuția este de excepție ( Robert De Niro,în rolul lui Rudy,tatăl protagonistei,Isabella Rossellini,drept Trudy,finanțatoarea sa și același Bradley Cooper,în rolul de director executiv al trustului QVC ).Dialoguri inspirate,un fel de roller-coaster între comedie și dramă , costume și ambianță de anii 90 ,per total 2 ore foarte agreabile ! Și un mesaj foarte puternic- nu te da bătut,chiar dacă mulți te consideră un ratat...
7 2
Bogdan.Alexandru pe 14 Ianuarie 2016 19:50
Lectie de viata
Un film despre viata, si cu asta cred ca am spus cam tot ce se putea. O lectie de viata, despre cum sa nu ne lasam batuti niciodata, indiferent cat de greu este.
5 1
AndreBlack pe 13 Aprilie 2016 01:03
Joy
Foarte buna interpretarea lui Jennifer Lawrence , parca este din ce in ce mai buna ca actrita ! Foarte interesant si bun filmul . Mi-a placut mult ! Merita vazut , il recomand !
4 1
DanyMarica pe 26 Iulie 2015 22:17
Imi aminteste de Silver Linings Playbook, un film mirobolant, cu niste actori minunati, actori care se regasesc in mare parte si in acest film, la fel si regizorul David O. Russell, un tip extrem de exigent, perfectionist. Eu, sincer, ma astept si la cateva nominalizari la Premiile Oscar din 2016.
De-abia astept sa vad acest film!

4 8
adrian_iconaru pe 16 Februarie 2016 08:21
Partea a 3-a din Trilogia Mizeriei
Dupa Silver Linings Playbook si American Hustle, au lansat Joy, un adevarat terci de film, mai prost chiar si decat cele 2 filme mentionate mai devreme. Nu am inteles mai nimic din actiunea acestui film ce se vrea a fi ba o drama, ba o comedie, sau ceva intre ele. Povestea pare a fi scrisa de niste schizofrenici care nu s-au decis in privinta tipului de film pe care il au drept scop si a iesit un amalgam din toate.
Nu o suport pe Jennifer Lawrence ,dar nu pentru ca ar fi neaparat o actrita rea, ci pentru ca ,filmele in care a jucat si chiar a si castigat Oscaruri, sunt filme groaznice , puerile si de duzina.
Actiunea este plina de scene nerealiste, ce nu-si au locul in sanul unei familii, Joy traieste de 2 ani sub acelasi acoperis cu sotul divortat, Rudy se intoarce sa traiasca cu fosta lui nevasta in aceeasi casa, si alte detalii halucinante. Personajele vin si pleaca din… citeşte

4 20
Mironcelbun pe 10 noiembrie 2020 15:03
E un film BIOGRAFIC! Adica, mai pe inteles, un film care descrie viata unei persoane REALE. Deci, tot ce spui talica acilea e TERCI... Nu terci, de fapt e cufureala. Fratioare, intelegem ca ai avut o viata nasoala, poate te-a parasit iubita, nevasta, ai un divort, ai dat peste tot felul de oameni rai, imi pare rau pentru tine, poate filmul asta atinge niste rani nevindecate din suflet( toi avem asa ceva) dar asta nu inseamna ca tre' sa-ti versi frustrarile si cufureala din suflet pe lucrruri de valoare. Mergi la un psiholog si vezi ce e cu tine ca e clar ca nu ai toate tiglele pe casa... Dincolo de povestea in sine care, repet, e O BIOGRAFIE, deci e greu de crezut ca ce e in film nu a fost si in realitate, filmul este unul bunisor ca realizare.
Piratu pe 15 Ianuarie 2016 21:39
Joy (2015) – lupta cu visul american
Anul acesta începe marea invazie a filmelor de Oscar în cinematografele autohtone, premiera acestui film având loc de Crăciun în Statele Unite ale Americii. Spun de Oscar pentru că filmul Joy are toate sansele să primească cel puțin o nominalizare în dreptul actriței Jenifer Lawrence, care a jucat în rol principal. Regizorul David O. Russell încearcă aceiași rețetă și în acest an, cum a făcut și în trecut cu filme ca: The Fighter (2010) cu 7 nominalizări la Oscar (2 câstigate), Silver Lining Playbook (2012) cu 8 nominalizări (unul câștigat) și American Hustle (2013) cu 10 nominalizări.

De remarcat că în cadrul acestor filme actori sunt cei mai remarcați și cei mai pasibili să câstige cât mai multe premii în cadrul festivalelor. De aceea rețeta succesului este copiată și-n cadrul filmului Joy, prin intermediul redistribuirii a unor… citeşte

3 0
Mihai2508 pe 07 Februarie 2016 22:08
Visul american
Un film ce prezinta in esenta sa visul american, trait de o persoana obisnuita. Un film ce prezinta o lectie de viata, despre ambitie, curaj, perseverenta si incredere in fortile propii, un film care sigur te va motiva, si care te va atrage de la inceput pana la sfarsit. Nu mai zic de actori, care joaca excelent, iar Jennifer Lawrence, este extraordinara, eclipsand-ul pe Robert DeNiro in acest film, iar asta nu e usor de facut. Merita vazut!!!
3 1
blackmore pe 24 mai 2019 18:40
VVisul american in realitate e doar un cosmar
andyy pe 19 Decembrie 2016 01:05
Un film motivational foarte reusit, plin de emotie, cu atat mai mult cu cat este o poveste adevarata. Viata ne incearca in fel si chip, insa nu trebuie sa renuntam niciodata la visele noastre. Si atunci cand totul pare imposibil, credinta in acele vise ne da puterea de merge mai departe.
2 0
cezarica98 pe 24 Martie 2016 22:47
O femeie speciala
Un film biografic, un film despre inovatie, familie, simplitate, incredere, despre puterea interioara si ambitie. O femeie speciala, inventatoarea mopului minune, devenita peste noapte femeie de afaceri, milionara si fondatoarea unui imperiu de afaceri de succes. Inca din adolescenta, Joy a inventat "ajutoare pentru femei" in gospodarie, a continuat sa viseze spre succes, chiar daca era mama singura cu trei copii, gasandu-si mereu puterea interioara si ambitia in rezolvarea tuturor problemelor pe care le intampina intr-o familie haotica, tragand dupa ea membrii familiei pe care ea nu i-a ales, i-au fost dati si musai trebuie sa ii tina aproape. Loviturile pe care le primeste o fac mai puternica, nu se lasa invinsa, din contra problemele o intaresc, iesind din orice problema cu capul sus. Un film despre nereusite si reusite, un film usor, dragut, merita vizionat.
2 0
Adi_Faun pe 05 Ianuarie 2016 14:24
superb!
Am subestimat-o pe Jeniffer doar pentru ca nu-mi place deloc Hunger Games dar am descoperit o mare actrita in acest film. Parca aduce cu Silver Linings Playbook si nu m-as mira sa castige iarasi un oscar pentru acest rol.
2 0
Dragos.87 pe 20 Martie 2017 01:09
Niciodata nu renunta la visul tau!Mi-a placut filmul asta in care perseverenta si dorinta de a reusi poate sa depaseasca orice obstacol.Filmul asta este bun de vazut pentru cei lipsiti de speranta!Un film emotionant si demn de luat in seama,merita vazut!
1 0
andystarx pe 15 Decembrie 2016 00:24
Nota 7/10
Ii acord un 7 pentru jocul actoricesc al lui Jennifer,si pentru povestea lui Joy !Poate ca nu este un film impresionant,dar mi-a lasat o senzatie placuta !Il recomand celor lipsiti de speranta !
1 0
stricted pe 12 Ianuarie 2016 22:14
Filmul merită văzut, după parerea mea, ca o lecție despre ambiție și ca un exercițiu de dezmorțire a simțurilor, căci are o poveste care nu te poate lăsa indiferent și, bineînteles, pentru rolul lui Jennifer Lawrence.
1 0
xerses pe 06 Ianuarie 2016 11:13
Filmul mi-a placut iar Jennifer Lawrence a fost atat de buna in rol incat deja am uitat ca a jucat si in Hunger Games...
1 0
catalin_ionut_23 pe 14 Ianuarie 2016 18:42
Cu mopul ,spargi topul!
Asa da film ,mai merge fata de ce am vazut ieri spotlight filmul joi a fost diferit ,chiar mi-a placut ,ma relaxat 2 ore povestea ok ,actorii buni ,ce ti-ai mai putea dori?Este un film ce merita vazut ,te relaxeaza si nu este pierdere de tim.IL recomand?
1 3

Spune-ţi părerea despre Joy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Joy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells