Păreri Tangled

(2010)

O poveste încâlcită

Ordonează după
KarGo pe 27 Iunie 2012 18:38
Transpunerea pe ecran a povestii lui Rapunzel este cat se poate de reusita. Desi este facuta intr-un stil modern cu tehnologie de ultima generatie, mi-a placut ca pastreaza un aer de animatie clasica. Are farmec, are momente amuzante, are emotie, are morala si melodii ce intretin foarte frumos atmosfera de basm foarte bine realizata. Calul si cameleonul sunt sarea si piperul acestei animatii, una dintre cele mai bune din 2010. De vazut pentru toate varstele si toate gusturile.
narcisson pe 26 Iunie 2012 22:53
Tangled
Mie mi-a placut foarte mult. Chiar daca l-am vazut acasa si nu la cinema, filmul a reusit sa ma prinda in mrejele lui. Este cu siguranta cea mai buna animatie a celor de la Disney, fiind cea cu un numar aniversar. Desenul personajelor a fost dus pana la superlativ, iar musicalurile superbe. Povestea nu difera foarte mult de cea a fratilor Grimm, fiind doar putin adaptata. Sincer, nu am reusit sa ii inteleg titlul romanesc, nefiind deloc ''o poveste incalcita''. Personajele sunt fiecare speciale in felul lor, insa pe mine cel mai mult m-au impresionat Flynn Rider si Maximus, calul. Chiar daca are si multe elemente de fictiune, firul epic al acestei povesti te face sa nu le realizezi deoarece sunt foarte bine integrate in poveste. Cei de la Disney s-au autodepasit cu aceasta animatie 3D, eu cred ca este cea mai buna a lor ''ever'' Nota 9- Obligatoriu de vazut- cu felicitarile de rigoare… citeşte
danut55 pe 11 Iunie 2012 14:24
este un film care nu tine cont de varsta ......in plus este desenat cu niste culori exceptionale demn de disney
diciluma pe 13 Mai 2012 14:50
,o animatie interesanta , de vazut impreuna cu copii , 6 mi se pare o nota potrivita....
isabela_isa pe 29 Aprilie 2012 17:43
nu conteaza
Mi-a placut animatia si in mod surprinzator scenela muzicale nu m-au plictisit.
micsa9124 pe 25 Aprilie 2012 20:37
bun film
foarte faina animatie .chiar mi-a placut si vreau sa il revad cu placere
chetta pe 02 Aprilie 2012 18:54
foarte frumos!!!!
imi plac filmele de animatie Disney...este o lume MAGICA...chiar daca am 35 de ani ...BASMELE , NU AU VARSTA!!!!
Madyss pe 29 Februarie 2012 03:40
Un film de animatie foarte frumos. Mie mi-a placut chiar foarte mult,desi nu mai sunt la varsta povestilor:)
monicutzza pe 19 Februarie 2012 23:02
foarte tare animatia asta ..nu ma asteptam sa fie atat de frumoasa...mi-a placut la maxim ..:X:X:X:X
are o poveste deosebita care m-a incantat foarte multtttt
deci !!! recomand !!!

Roisin pe 31 Ianuarie 2012 13:36
Mai degraba o "poveste deloc incalcita"
Demult nu mai vazusem o animatie realizata cu atat bun-gust si simplitate. Mi-a adus aminte de vechile desene Disney si implicit de copilarie, efectul fiind o mult asteptata intoarcere in timp, pe vremea cand vizionam cu atata placere tot ce era produs de Disney.
"Tangled - O poveste incalcita" poate nu intrece marile capodopere ale productiei de animati, insa, cu siguranta, poate reprezenta un punct de referinta in noul val al desenelor animate. Este un film simplu, cuminte, dar bine realizat, cu o poveste interesanta care ar merita urmarit, macar de dragul vremurilor trecute.

AlissuLilly pe 29 Ianuarie 2012 13:29
super tare mi-a placut mult!merita vazut si e ff amuzant:))
luciano1990 pe 29 Ianuarie 2012 13:06
a
cel mai bun film de animatie vazut de mine si doi actori zachary levi si meny more impecabili cu doua voci de aur
DeanXS pe 22 Ianuarie 2012 21:59
Tangled - O poveste încâlcită (2010)
Tangled - O poveste încâlcită (2010) spune povestea Rapunzel într-o variantă mai modernă, bucurând tineri din ziua de azi şi nu numai.

Animaţia merge perfect văzut alături de cei mici, bucurându-se de o poveste pe placul lor.

alex.andra pe 22 Ianuarie 2012 14:58
Un film pentru toate varstele si foarte relaxant de vazut intr-un weekend.
puffulette pe 11 Ianuarie 2012 13:27
O animatie foarte draguta, mi-a placut mult, are faze comice... perfect de vazut cu familia :)
Anna-Maria pe 06 Ianuarie 2012 20:40
O poveste foarte simpla totusi
O sa vi se para foarte ciudat faptul ca m-am gasit sa spun eu ca povestea este simpla. Ca orice basm si aici este vorba despre o printesa care nu poate sa faca ceva si atunci vine un print si o salveaza si printesa reuseste sa faca acel ceva.

Aici, Rapunzel este o printesa cu puteri magice si care este tinuta prizoniera de o vrajitoare egoista (ca toate vrajitoarele de altfel). Pe ea nu o salveaza vreun print chipes si indragostit, ci vine un bandit care are nevoie pe de o parte de ajutorul ei. Numai ca, pe drum, ei se indragostesc si... ca in orice basm, totul e bine cand se termina cu bine!

alex_il_fenomeno pe 06 Ianuarie 2012 17:45
a fost un film foarte frumos , o adevarata poveste ce merita urmarita de catre toti , filmul neavand o limita de varsta . reeditarea celebrei povesti cu Rapunzel , printesa tinuta in turn de o vrajitoare pentru harurile parului sau , a fost excelent , personajele fiind schimbate intr-o masura , iar faptele desfasurandu-se intr-o directie inedita ! si ce sa mai spun de rivalitatile dintre Gheorghe si acel cal nastrusnic , Maximus , care au facut deliciul filmului , alaturi de multe alte poante ! este un film ce nu se merita urmarit doar o singura data !
andrei.ro pe 31 Decembrie 2011 11:51
un film dragut,foarte dragut. bine facut deci merita urmarit in plus e si mai fain ca e dublat in romana,cei de la disney fiind singuri care fac asta cu animatiilor un lucru demn de a fi laudat! merita vazut e amuzant si nu te plictiseste.
N.cristiana pe 23 Decembrie 2011 12:39
Mi-a placut extraordinar de mult povestea. Nota 10!
ki.lu21 pe 23 Decembrie 2011 09:21
genial filmul ^^
Bakero4u pe 22 Decembrie 2011 22:47
Super
Reconfortant si comic. Merita vazut de copii, tineri, maturi, varstnici. Il recomand cu multa placere.
bubbles25 pe 19 Decembrie 2011 20:41
Cand am vazut trailerul anu trecut am crezut ca va fi o alta animatie plictisitoare de la disney dar se pare ca m-am inselat.chiar mi-a placut
S1erra pe 14 Decembrie 2011 16:55
Pacat ca n-a castigat Oscarul!Oricum filmul e foarte tare, merita vazut are multe faze comice.
ByAnKa17032000 pe 11 Decembrie 2011 14:54
Tigaia
stiti......pana la urma tigaia ii mai buna decat sabia =)) :D
TivleaMarius pe 09 Decembrie 2011 23:53
O animatie foarte reusita, recomand tuturor persoanelor sa se uite merita (mai ales ca este 3D)
krisscrissy pe 21 Noiembrie 2011 15:09
un film dragut la care toata familia se poate uita, are un bonus pentru ca e 3D, e un film foarte bun pentru copii:d
chiba_florin pe 14 Noiembrie 2011 19:30
O POVESTE INCALCITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
silent.hill pe 31 Octombrie 2011 22:35
cea mai buna animatie :> cameleonul pascal si calul maximus sunt super funny :X
MNarcis pe 30 Octombrie 2011 15:56
O animatie f frumoasa nu cred ca am mai vazut de mult o animatie care sa imi placa si sa ma captiveze atat de mult, obligatoriu de vazut!
florescu.andreea pe 24 Octombrie 2011 19:09
un film superb, o adaptare disney de succes, trebuie vazut de cel putin trei ori:D
simleuan pe 27 Septembrie 2011 15:20
unul dintre cele mai frumoase filme de animatii din 2010
Andrutza100 pe 17 Septembrie 2011 15:49
Abia astept sa il vad.Cred ca o sa-mi placa mult.Din toate comentariile voastre am vazut ca sunt numai de bine asta inseamna ca este un film super bun.
mihaita34 pe 15 Septembrie 2011 17:00
un film foarte reusit
un desen amuzant cu o poveste interesanta

Octaz pe 12 Septembrie 2011 16:07
Am evitat pe cat posibil sa downloadez acest film inca de la aparitia acestuia cu scuza ca e un desen animat facut acolo pentru niste copii si doar atat. Cu timpul am citit comentariile si replicile celor care l'au vazut si astfel am prins curaj sa il iau.Cea mai buna decizie :) Daca s'ar face filme gen acesta, cu siguranta as fi un om mai fericit :D. Celebra poveste a lui Rapunzel despre care nu prea stiu multe lucruri a luat in sfarsit viata, nu stiu daca mai exista o alta varianta a acestuia, dar cred din tot sufletul ca nici nu s'ar compara cu "Tangled" . Cred ca ar fi fost mai frumos sa se numeasca simplu " Rapunzel" , cred totusi ca a existat un motiv pentru care nu s'a luat decizia asta. Un film fabulos, recomand, credeti'ma, o sa va placa ! Felicitari pentru a x'a oara celor de la Walt Disney.
Iusti. pe 29 August 2011 11:02
E o animatie reusita, prima care m-a facut sa nu ma mai satur de ea. Povestea este draguta, animatiile reusite si calitatea foarte buna. Intrece multe alte filme din acest gen.
ane_mona pe 25 August 2011 19:28
nota 1000000000000000000000000000 pentru poveste dar mai ales pentru sarutul de la sfarsit....
Amyamy pe 19 August 2011 17:43
:-***************** ...........................................................................................................................
kakapiciu pe 18 August 2011 01:30
Eu consider ca este prea pentru copii, prea dramatic filmul, comedia cam lipseste.
andreea7214 pe 14 August 2011 17:10
Tangled
Cea mai frumoasa animatie de anul acesta.Chiar m-a impresionat.
sheandthecity pe 13 August 2011 19:21
Rapunzel
Bravo ! Doar atat am de zis, doar ca trebuie sa incadrez un comentariu in 50 de cuvinte.
HoratiuS pe 09 August 2011 20:29
e un film fain,dar nu ma asteptam sa fie un muzical.Parerea mea e ca prea mult s-a cantat. in rest scenariul e fara cusur. si e distractiv de vazut. :)
nextwave pe 07 August 2011 17:06
Foarte frumos!
L-am vazut! :) Am vrut sa scriu aici si sa-i dau si o nota (buna) pentru ca mi s-a parut reusit! Actiunea este continua, are momente distractive si evident un happy-ending.Te binedispune!
pinkpanther15 pe 30 Iulie 2011 20:58
sincer am vazu filmul si este destul de reusit si interesant
Lethy pe 30 Iulie 2011 11:58
O animatie foarte amuzanta la care am ras pe tot parcursul filmului. Una dintre cele mai bune comedii ale anului 2010.
Dragos_Iosif pe 08 Iulie 2011 22:28
Na ca nu a picat
Am vazut si eu in sfarsit filmul. Voi fi cat se poate de concis: are scene amuzante, DAR devine odata la 10 minute incredibil de plictisitor si de gretos(cel putin din puctul de vedere al unui om de 20 de ani care mai gandeste uneori). Adica incep aia sa cante sau sa danseze(care e legatura???) ori o dau in romantisme si dulcegarii care iti taie orice chef de viata. Nu ca as avea eu o problema cu perpetuarea rasei, dar cand imi vine rau cu toate ca mananc lamaie, atunci e prea mult. In concluzie, merita vazut insa doar asa pe secvente(daca ai peste.. sa zicem 14 ani). In rest, un jeg cu dulcegarii pentru putoii care sunt amatori de serialele alea dubioase de pe disney channel(da, am scris intentionat fara majuscule pentru ca nu merita). 5 cu felicitari
White1 pe 8 iulie 2011 23:42
E greseala ta daca te asteptai la altceva. Un om de 20 de ani si care mai si gandeste uneori stie ce o sa primeasca de la o animatie ca Tangled (mai ales ca in ultimii ani au aparut zeci de animatii dupa acelasi model).
Dragos_Iosif pe 12 iulie 2011 13:47
Greseala lor ca nu au stiut sa faca ceva mai bun. Ca sa nu merg mai departe, vezi Megamind.
george_darius pe 01 Iulie 2011 17:02
super comedie, merita vazut, oricum creatiile Disney sunt foarte frumoase
boolinutz333 pe 29 Iunie 2011 15:41
Super!
Mi-a placut enorm de mult. A avut cateva faze chiar amuzante....nota 10.
Angelsergiuboy pe 23 Iunie 2011 15:31
trebuie vazut e foarte bun speram sa mai apara filme de genu
xDeiu pe 18 Iunie 2011 18:37
L-am vazut, desi ma asteptam la ce mai bun. Dar si acest film e foarte bun.
andreea1987d pe 15 Iunie 2011 17:47
animatie
interesant....merita vazut!!!nu are limita de varsta :)
Go 1 2 3 4 5 6

jinglebells