Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul

(2016)

Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul

Poster Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul Poster Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul
 • Regia

  Adrian Munteanu
 • Cu

  Elena Ivanca, Mihai Seplecan
 • Gen film


 • Durata

  81 minute
 • Rating

Sinopsis Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul

Undeva la marginea zidului vechii cetăți, o țigancă florăreasă, desigur vrăjitoare, are o viziune apocaliptică: nu peste mult timp, mii și mii de țigani din Ungaria și România vor fi uciși sau deportați. Se hotărăște să-și foloseacă degrabă puterile supranaturale.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

Distribuit in Romania de

Napoca Film

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marius_oliviu pe 22 Aprilie 2017 21:38
Parodie sau comedie?
Nu e chiar despre țigani (apare și o țigancă, dar parcă e pe alt stil) ci mai degrabă despre cârciumari, un film cu aer retro, pigmentat cu elemente contemporane și amestecuri de fantastic. Amestecul nu nu sare în ochi – cel puțin la prima vizionare. Apoi e un film de debut, iar o caracteristică a debutanților e declarația de apartenență la un tip anume de cinema. Adică nu doar că nu-și ascund influențele, ba chiar se laudă cu ele, crezând că și le asumă. Pălăria fatală și nazistul cuprinde câteva referințe la filmele lui Chaplin (personaje mute, scene derulate pe repede-nainte) și o neascunsă predilecție pentru cinemaul narativ.
Este o poveste cam complicată, care leagă mai multe fire narative. Fiecare personaj își țese propriul său plan, impresia fiind că toată lumea încearcă (și reușește, cel puțin în prima parte) să înșele… citeşte

2 0
simion_claudiu pe 07 Mai 2017 17:11
O incercare cinematografica reusita
Am vazut filmul in acest week-end, mi s-a parut foarte haios, o comedie buna, asa de week-end, asteptam cu interes premiera din 12 mai la noul film, cel cu Horthy
1 0
kasmyn pe 05 Iulie 2017 16:00
TRAILER
https://www.youtube.com/watch?v=akyfEtpfskc---------------TRAILER
0 0
o_g pe 04 Iulie 2017 13:47
merita vazut
E un film altfel, altfel decat comercialul devenit banal in ziua de azi.
Si care merita vazut, ambele parti. Eu le-am vizionat, am ras, am admirat, m-a pus si pe ganduri, mie unul mi-a dat acea stare de care mi-era dor, cea cand ti-a placut un film cu adevarat. Cine a apucat alte vremuri, dinaintea DivX-urilor si Youtube-ului... stie despre ce vorbesc. Poate fiindca a fost facut cu mai putini bani si a incaput mai mult suflet?. La premiere s-a spus clar ca nu a avut dect finantare proprie.

am aflat ca vor rula ambele parti in Cluj in weekendul acesta
https://www.facebook.com/events/264100750734330/

0 0
mirodoni pe 22 Mai 2017 22:32
RĂZBUNAREA ȚIGĂNCII, PĂLĂRIA FATALĂ ȘI NAZISTUL
https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=102267

Nu e vorba de trei filme, ci de unul singur, cel mult două, dar e acum o modă care nu mai permite folosirea ghilimelelor, zice că sunt comuniste, ca â din i!

Sinopsis
Undeva la marginea zidului vechii cetăți, o țigancă florăreasă, desigur vrăjitoare, are o viziune apocaliptică: nu peste mult timp, mii și mii de țigani din Ungaria și România vor fi uciși sau deportați. Se hotărăște să-și folosească degrabă puterile supranaturale.

Degrabă m-am dus și eu să văd filmul. M-am dus, dar nu puteam să-l văd, pentru că la Cinema Europa - București, numărul minim de spectatori este 2. Nu am știut că este o avampremieră! Oricum, aveam noroc, pentru că, la alte cinematografe, numărul minim este 6!… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells