Picciridda - Con i piedi nella sabbia

(2020)

Singură cu visurile ei

Poster Picciridda - Con i piedi nella sabbia Postere Picciridda - Con i piedi nella sabbia

Sinopsis Picciridda - Con i piedi nella sabbia

Mai mult

Filmată pe superba și necizelata coastă siciliană, producția explorează temele universale contemporane ale separării familiei, emigrației, conflictelor dintre generații și reprimării feminine. Filmul, a cărui acțiune are loc la finalul anilor 1960, o prezintă pe Lucia care rămâne în urmă cu bunica ei, în timp ce părinții ei emigrează în Franța ca să găsească de lucru. Lucia e foarte afectată că trebuie să rămână în Italia și luptă să-și găsească rolul în satul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 16 Mai 2021 23:10
Un film sensibil și trist, despre Lucia, o fetiță lăsată în grija bunicii de către părinți, care emigrează în Franța să-și găsească de lucru și să le ofere copiilor lor un trai mai bun. Acea perioadă din viața ei, de pre-adolescentă, o va căli pe Lucia și o va face să cunoască latura negativă a unor oameni și va trăi experiențe ce o vor marca pentru totdeauna. Mi-a plăcut foarte mult personajul bunicii, o femeie aparent dură și aspră, dar foarte cumsecade.
2 0
lili22 pe 16 Mai 2021 23:20
Ce film bun si trist, dar cu un final optimist.Despre o Italie incremenita in aceleasi reguli numai de ei stiute si unde fetitele cresc batute, certate, siluite intr-un dispret total fata de femei.O lume dura dar care va fi nevoita sa se schimbe.
2 1
liana10 pe 27 August 2021 00:04
O fetiţă inocentă, o bunică dură, torida şi aspra Sicilie. E atât de simplu să distrugi încrederea şi inocenţa unui copil. Dar e atât de mare răul, încât îl traumatizezi pe viaţă, suferind şi persoanele din jurul lui.
1 0
stricted pe 13 Iunie 2021 20:08
Atât de emoționant, trăiri sincere. .
1 0
benhack pe 22 Februarie 2022 21:13
Bun filmul! Intra direct in istoria anilor...sărăcie, tenacitate, suferințe, femeia comandant, femeia umilită...Cel mai grav moment violul in familie..Si mai grav violul copilei. Infiorator, din păcate se întâmplă și azi in tari sărace, bogate, educate, needucate, albe , negre, galbene, mixte, multiculturale...
0 0

Spune-ţi părerea despre Picciridda - Con i piedi nella sabbia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells