Articole Paul Blart: Mall Cop

(2009)

Paul, mare polițist la mall

Realizatorii

STEVE CARR (regia) și-a început cariera în domeniul divertismentului cu muzica. Compania sa, The Drawing Board Graphic Design Company, a conceput cele mai cunoscute și influente albume de hip-hop, stimulând evoluția acestui gen muzical timp de peste zece ani. DBGD a fost forța motrice din spatele creațiilor novatoare ale Def Jam Records sau ale unor artiști cum ar fi: Public Enemy, LL Cool J, The Beastie Boys, Mary J. Blige, Sean Puffy Combs, și Notorious B.I.G.

Carr a trecut într-o nouă etapă a carierei sale odată cu primele video clipuri pe care le-a regizat pentru Moby, Method Man, Jay Z, Public Enemy, Slick Rick, Timberland, Common și Redman. El a obținut premiul pentru cel mai bun video-clip muzical din partea MTV, pentru cel mai bun video-clip Rap, odată cu melodia lui Jay-Z, "Can I Get A" și a primit încă trei nominalizări la premiul MTV pentru video-clipuri ale lui Nelly și Ludacris.

Realizările lui Carr în acest domeniu au condus la debutul său regizoral, odată cu Next Friday. La scurt timp au urmat Dr. Dolittle 2 și Daddy Day Care, ambele avându-l pe generic pe Eddie Murphy în rol principal. Apoi Carr a regizat Rebound, înainte de a continua cooperarea cu Ice Cube pentru video-clipul muzical Are We Done Yet.

Nick Bakay (Scenariul) este scriitor, actor, comic, comentator, realizator de emisiuni sportive, și entertainer, repurtând succese în televiziune, literatură și film.

Anterior filmului Paul, mare polițist de mall, Bakay a făcut echipă cu Kevin James timp de șapte sezoane, ca scenarist și producător al serialului "The King of Queens." În prezent el realizează scenariul, producția și distribuția pentru serialul televiziunii FOX, "Til Death."

Bakay este renumit printre fanii sportului datorită editorialelor sale avizate în acest domeniu, care au fost difuzate la televiziunea prin cablu, ESPN, sub titlul "Nick Bakay's Tale of the Tape."

ADAM SANDLER (Producția) s-a bucurat de un imens succes în industria de entertainment, ca actor,scenarist, producător și muzician.

Recent, Sandler a putut fi urmărit în comedia Sony Pictures, You Don't Mess with the Zohan, în care a jucat imediat după I Now Pronounce You Chuck & Larry,.. Anterior, el a deținut rolul principal, alături de Don Cheadle, în comedia Sony, Reign Over Me, regizată de Mike Binder și a jucat în hit-urile de box-office Click și The Longest Yard. A mai jucat în rolul principal din filmul lui James L. Brooks, Spanglish,; în comedia romantică 50 First Dates, cu Drew Barrymore; Anger Management, cu Jack Nicholson; și în filmul lui Paul Thomas Anderson, Punch-Drunk Love, pentru care a obținut o nominalizare la Golden Globe.

Sandler a realizat producția, prin intermediul casei sale de producție Happy Madison Productions, pentru filmele Click, The Benchwarmers, Deuce Bigalow: European Gigolo, Dickie Roberts: Former Child Star, și The House Bunny. De asemenea a fost producătorul executiv pentru Grandma's Boy, The Animal, Joe Dirt, The Master of Disguise, The Hot Chick, și Deuce Bigalow: Male Gigolo.

Compania de producție a lui Sandler, Happy Madison Productions, a încheiat un contract cu Columbia Tri-Star Domestic Television în scopul realizării unor emisiuni ale studioului, inclusiv pentru show-ul de succes "Rules of Engagement" cu David Spade și Oliver Hudson și pentru serialele Comedy Central, care vor fi difuzate în curând, "The Gong Show with Dave Atell" și "Gay Robot."

În pauzele dintre filmări, Sandler se dedică înregistrărilor de studio. Mai multe albume de comedie ale Warner Bros. Records, realizate de el, au fost răsplătite cu discuri de platină. Împreună, ei au vândut până acum peste șase milioane de exemplare. Cu câțiva ani în urmă, Sandler și-a lansat site-ul propriu pe Internet: AdamSandler.com. El updatează săptămânal site-ul cu mici fragmente de film în care joacă, sau cu activitățile obișnuite ale Happy Madison.

RUSS T. ALSOBROOK, ASC (imaginea) a colaborat recent cu Apatow Productions pentru realizarea comediei Forgetting Sarah Marshall și filmul din vara anului 2007, Superbad. Printre alte filme realizate de el se numără: Role Models, Reign Over Me, de Mike Binder, și filmul lui Binder, Man About Town.

Alsobrook este membru al American Society of Cinematographers și președintele onorific al comitetului de acordare anuală a premiilor.

JEFF FREEMAN, A.C.E. (montajul) a lucrat ca editor de film la pelicule cum ar fi Hamlet 2, Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay, Nancy Drew, în regia lui Andrew Fleming, Just Friends, Cruel Intentions.

El a realizat imaginea și pentru filmul Columbia Pictures, The Craft and The Waterdance, cu Eric Stoltz, Wesley Snipes, William Forsythe și Helen Hunt, care a câștigat premiul publicului în 1992, la Festivalul de film Sundance, și premiul The Waldo Salt Screenwriting Award.

WADDY WACHTEL (Muzica) este un muzician și producător prolific, renumit pentru performanțele sale la chitară. El a figurat cu piese muzicale pe sute de albume și a constituit o prezență constantă pe scenele din Los Angeles, începând cu sfârșitul anilor 1960. Printre artiștii și formațiile cu care a colaborat se numără: The Everly Brothers, Carly Simon, The Rolling Stones, Kim Carnes, The Church, The Motels, Bonnie Raitt, Linda Ronstadt, Don Henley, Jackson Browne, Keith Richards, Stevie Nicks, Melissa Etheridge, Carole King, James Taylor și Warren Zevon. Wachtel a contribuit, alături de Zevon, la compunerea mai multor cântece, printre care: "Things to Do in Denver When You're Dead" și "Werewolves of London." În prezent el se află în turneu cu Stevie Nicks, îndeplinind mai multe funcții, de șef de orchestră, director muzical și chitarist solo.

Anterior, Wachtel a compus muzica pentru filme ca: The House Bunny, Strange Wilderness, The Last Request, The Benchwarmers, Grandma's Boy, Dickie Roberts: Former Child Star, Joe Dirt, și Up in Smoke.

Sinopsis Distributia
jinglebells