Les portes de la gloire

(2001)

La porțile gloriei

Poster Les portes de la gloire Poster Les portes de la gloire

Sinopsis Les portes de la gloire

Pégase este o mică societate de vânzări la domiciliu. Cei de aici vând lucruri ciudate, cum ar fi opera în 5 volume a unui profet idealist, Ralph Spiegel. Jérôme Le Tallec, viitorul ginere al patronului, este trimis de acesta din urmă în nordul Franței pentru a se alătura echipei de vânzare. Metodele prea puțin ortodoxe folosite de cei de aici îi amintesc lui Jerome de mercenari. Se va putea el alătura grupului?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 14 Martie 2012 21:54
Pégase este o mică societate de vânzări la domiciliu. Cei de aici vând lucruri ciudate, cum ar fi opera în 5 volume a unui profet idealist,Ralph Spiegel. Jérôme Le Tallec, viitorul ginere al patronului, este trimis de acesta din urmă, în nordul Franţei, pentru a se alătura echipei de vânzare. Metodele prea puţin ortodoxe folosite de cei de aici, îi amintesc lui Jerome de mercenari. Se va putea el alătura lor?
1 0
Vegetarian pe 18 Martie 2012 01:28
Este un film potrivit si pt lista : Masini , Rulote Dezavantaje : masinile trebuie respectate de catre pietoni ( , biciclisti , motociclisti si kiar si de catre masini de aceasi marime ) . Altfel masinile vor castiga intro tamponare cum se intampla la sfarsitu filmului asta . Daca defectiunea franei de mana nu poate fi reparata imediat , asa cum se intampla in filmu asta , cu putin inainte de oprire trebuie invartit rotile directoare spre dreapta spre o bordura , sau kiar spre stanga , tot e mai bine decat lasat in linie dreapta . Sau dupa oprire pus o piatra rezistenta sau o bucata de lemn ca piedica sau opritor la roata , asa cum se pune la o roata la camion .. Se gasesc de cumparat din metal la benzinarii sau supermarket .
. . Intrun caz asemanator cu cel din filmu asta un om a fost ucis de un microbuz parcat pe un deal in camp . Masina a pornit singura si la lovit din spate… citeşte

0 0
Vegetarian pe 18 martie 2012 01:36
Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .

Spune-ţi părerea despre Les portes de la gloire

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells