La ragazza nella nebbia

(2017)

La ragazza nella nebbia 

Poster La ragazza nella nebbia Poster La ragazza nella nebbia

Sinopsis La ragazza nella nebbia

Mai mult

Acțiunea se petrece într-un orășel de munte. Într-o noapte cețoasă, inspectorul de poliție Vogel (Toni Servillo) suferă un accident ciudat. Călătorea singur. Totuși, în urma accidentului, nu a suferit nici măcar răni ușoare. Atunci de ce are pete de sânge pe câmașa albă? Are legătură această întâmplare cu ultimul caz anchetat, cel al dispariției unei adolescente, membră a unei congregații religioase? Inspectorul Vogel este renumit pentru metodele sale de lucru, care cam…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: mladitza
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
White.Lily pe 04 Noiembrie 2018 23:09
Recomand
Inca o dovada in plus acest film, ca daca vrei sa vezi un thriller reusit, orienteaza-te catre un film european.
Un scenariu foarte bun, actori credibili, o atmosfera care reuseste sa te faca sa intri in actiunea filmului, Merita vazut obligatoriu.

1 0
sabinalin pe 29 Iulie 2018 12:39
“Cel mai mare pacat al diavolului este vanitatea”, raul are multiple forme de manifestare, poti face mult rau chiar daca esti foarte bine intentionat, nu degeaba se spune ca “drumul spre iad e pavat cu cele mai bune intentii”, o surpriza foarte placuta acest thriller italian de mare intensitate, in urma vreme thrillerele de calitate se fac mai mult in Europa sau America de Sud, ma asteptam sa fie bun dar nu chiar atat de bun, conteaza nu numai faptul ca imprevizibilul tine de la inceput pana la ultima scena ci si modul in care regizorul ne aduce in fata ochilor o lume in aparenta simpla insa in realitate atat de complicata, cu dedesubturi greu de banuit, excelent Toni Servillo, actorul-fetis al lui Paolo Sorrentino, imi doresc sa vad cat mai repede “Loro”, cel mai recent Sorrentino in care Servillo il intruchipeaza pe don Silvio, l-am revazut cu mare placere pe Jean Reno, rol… citeşte
1 0
mladitza pe 29 Mai 2018 23:29
Fata din negură
Titlul e fain, interpretarile f bune, actori buni si sarmanti, dialoguri bune, e o combinatie reusita de fantastic si realitate. Finalul poate parea lasat in coada de ... peste. Asta daca nu tii cont de fraza pe care o tot repeta profesorul de literatura, despre ce inseamna sa fii in ziua de azi un romancier bun.
Filmul, caruia i se pot aplica mai multe chei de interpretare, se joacă un pic cu mintea spectatorului.
Coloana sonoră e faină de tot!

1 1
dana_tudorica pe 14 Aprilie 2023 23:07
Codruța, superprocuroarea UE, cred că s-a inspirat din scenariu sau poate chiar a contribuit la el.
Filmul este ff bun!!!

0 0
rocsyh pe 26 Februarie 2019 10:55
Bun de tooooot, te tine conectat pe tot parcursul lui. Într-adevăr, in ultima vreme făcuseră filme thriller bune numai cei din America Latina, asa ca era rândul Europei.
0 0
margochirila24_69 pe 31 Decembrie 2018 10:32
Filmul include toate ingredientele necesare pentru un thriller postmodern european perfect: o comunitate mică în munți, o fată pierdută, extremism religios, suspecți suspectați, ofițeri de poliție (cu caciuli de blană in stil Fargo), un detectiv, un avocat fără scrupule, o jurnalista fără suflet și un băiat singuratic si ciudat. Ca elemente vizuale: fotografii de smartphone, videoclipuri grafice, un design al anilor '80 și '90, o fotografie tulbure și o coloană sonoră cu pian, vioară și flaut.
0 0

Spune-ţi părerea despre La ragazza nella nebbia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu La ragazza nella nebbia
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells