Articole Just Go with It

(2011)

Nevastă de împrumut

Realizatorii

DENNIS DUGAN (regia) este un realizator talentat de film, a cărui carieră în divertisment se întinde pe mai mult de două decenii. Dugan este considerat a fi unul dintre cei mai buni regizori de comedie, realizând filme care au cumulat încasări de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume. El și-a construit reputația cu ajutorul unor pelicule cum ar fi Happy Gilmore, Big Daddy, You Don’t Mess with the Zohan sau I Now Pronounce You Chuck & Larry, cu Adam Sandler, Kevin James și Jessica Biel. Printre alte realizări ale sale se numără The Benchwarmers, National Security, Saving Silverman sau Beverly Hills Ninja.
De curând, Dugan a regizat Grown Ups și a încheiat producția filmului Jack and Jill, cu Sandler în ambele roluri titulare.

THEO VAN DE SANDE, ASC (imaginea) se reîntâlnește cu acest prilej cu regizorul Dennis Dugan, cu care a mai conlucrat de curând pentru comedia Grown Ups, iar mai demult pentru Big Daddy. El a realizat filmările pentru thrillerul lui Joe Dante, The Hole, primul său film digital-3D care a primit Premio Persol, primul premiu care s-a acordat pentru folosirea tehnologiei 3D, la Festivalul de film de la Veneția din 2009.

Absolvent al Academiei olandeze de film, Van de Sande și-a început cariera în domeniu în 1972, în Olanda sa natală. De atunci el a fost director de imagine pentru peste 50 de filme artistice și nouă documentare de lung metraj. Pentru prodigioasa sa activitate din filme artistice sau documentare olandeze, el a primit de două ori prestigiosul premiu Golden Calf. The Assault, ultimul film pe care l-a realizat în Olanda a primit premiile Academiei și Golden Globe pentru cel mai bun film străin.

TOM COSTAIN (montajul) a realizat recent montajul filmelor Grown Ups, Bedtime Stories, sau You Don’t Mess with the Zohan. Printre alte realizări ale sale de montaj se numără și Grandma’s Boy, Strange Wilderness, sau episodul pilot al serialului HBO în regia lui Will Ferrell, “Eastbound and Down.” Costain a mai realizat și montajul filmelor Get Smart și The Last Saturday in May, din cadrul documentarului despre Derbiul Kentucky din 2006.

RUPERT GREGSON-WILLIAMS (Muzica) a compus muzica pentru multe proiecte cinematografice sau de televiziune. Gregson-Williams a compus muzica originală pentru filmele lui Adam Sandler Grown Ups, Bedtime Stories, You Don’t Mess with the Zohan, I Now Pronounce You Chuck & Larry și Click, iar în prezent lucrează la muzica filmelor produse de Happy Madison: Zookeeper și Jack and Jill. Printre alte filme pentru care a compus muzica se numără: Made of Honor și filmele de animație Bee Movie sau Over the Hedge. În 2004, el a colaborat cu Andrea Guerra împreună cu care a compus muzica dramei realiste de mare succes, Hotel Rwanda, pentru care compozitorii au obținut premiul European Film. De curând el a mai compus muzica pentru serialul britanic de televiziune “The Prisoner.”

Distribuția
jinglebells