Articole The One with Mrs. Bing

(1995)

Sinopsis

Mama lui Chandler, autoarea populara de best-selluri, Nora Tyler Bing, anunta la emisiunea lui Jay Leno ca urmatoarea oprire in turneul de promovare a cartii ei este in New York si are sansa de a-si vedea fiul. Ajunsa in New York, ea ii scoate pe toti prietenii la cina in restaurant si o incurajeaza pe fana ei Rachel sa incerce si ea sa scrie romane de dragoste. Nora ii observa frustrarea lui Ross in legatura cu Rachel, il asigura ca Paolo nu este clasicul erou din carti care ramane cu fata, ci el e, si intr-un fel cei doi ajung sa se sarute.

Joey vede sarutul dintre ei doi si se simte obligat sa isi apere mama, pe Gloria, pe care o considera la fel de sexy ca pe mama lui Chandler, dar in perioada dinainte sa dea nastere la sapte copii.Joey il face pe Ross sa ii fie rusine de ce a facut si vrea sa i se confeseze lui Chandler, care e furios si violent.

Intre timp, Phoebe o incurajeaza pe Monica sa fluiere dupa un barbat care trece pe langa ele pe strada, iar asta ii distrage atentia si este lovit de o ambulanta si ajunge in coma la spital. Cele doua se simt vinovate si incearca sa petreaca cat mai mult timp cu el, ingrijindu-l la spital.

Sinopsis (en)
jinglebells