Deliver by Christmas

(2020)

Cel mai dulce Crăciun

Poster Deliver by Christmas Postere Deliver by Christmas

Sinopsis Deliver by Christmas

Molly este proprietara unei brutării-cofetării şi se pregăteşte intens pentru comenzile de Crăciun, iar Josh, un tânăr văduv care-şi creşte singur băieţelul, tocmai s-a stabilit în acelaşi oraş. Cei doi se întâlnesc şi se plac, dar Molly se simte foarte atrasă şi de un client misterios cu care vorbeşte adesea la telefon. Ceea ce încă nu ştie Molly este că Josh şi clientul de a cărui voce s-a îndrăgostit sunt, de fapt, una şi aceeaşi persoană.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Produs de

Hallmark Movies & Mysteries

Distribuitorul international

Hallmark Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 23 Decembrie 2021 18:05
nota 7 dragut ,simpatic
Un film dragut , cu o poveste frumoasa , care mie imi place , cu 2 actori ok , nu mi sa parut ca are chimie atat de mare dar actiunea a fost draguta , unul dintre multele filme de Craciun bunicele din acest an vazute la Diva , merita o nota de 7 pentru toate cele mentionate
0 0
Dragos.87 pe 15 Decembrie 2021 16:31
Merita vazut
Mi-a plăcut mult acest film..are o poveste frumoasa cu multe momente ușor palpitante dar si cu momente emoționante care te face sa iubești si mai mult sărbătorile de iarna..Deși in multe situații ma plictisit ușor deoarece povestea se rezuma mult la dialogurile dintre cele doua personaje principale,povestea este limitata iar cei mici au oferit un plus filmului care te face sa-l urmărești cu drag..Merita văzut in special cu persoana iubita..
0 1

Spune-ţi părerea despre Deliver by Christmas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells