Articole Brüno

(2009)

Brüno

Prezentare

În 2006, de două ori câștigătoar al premiilor BAFTA, SACHA BARON COHEN l-a adus pe jurnalistul din Kazahstan Borat Sagdiyev pe marele ecran, în Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan ("Borat: Învățături din America pentru ca toată nația Kazahstanului să profite"). Aducând în prim-plan ipocriziile șocante ale culturii occidentale, Baron Cohen, regizorul LARRY CHARLES și echipa lor au folosit stilul de filmare tip gherilă pentru a crea o comedie internațională, care a luat cu asalt publicul și criticii. Filmul a condus câștigarea unui Glob de Aur pentru "Cea mai bună interpretare a unui actor într-un film, musical sau comedie" și la o nominalizare la Oscar pentru "Cel mai bine scris și adaptat scenariu". Permițând publicului să râdă și să se simtă umilit de prejudecățile ridicole, echipa a realizat un film de succes, care a câștigat peste 260 de milioane de dolari în toată lumea și a stabilit un nou standard de provocare riscantă.
Abia începeau.

Acum, creatorul, actorul, scriitorul și producătorul lui Borat și al filmului Da Ali G Show a realizat cea mai nebunească și mai periculoasă comedie ce va fi lansată în cinematografe. În BRUNO, Baron Cohen le prezintă cinefililor următorul personaj din seria personajelor lui câștigătoare: un model homosexual, care este gazda celei mai vizionate emisiuni de modă de noaptea în orice țară vorbitoare de limba germană, în afară de Germania.
Misiunea lui BRUNO? Să devină cea mai mare celebritate austriacă de la Hitler până în prezent. Strategia lui? Să traverseze globul în speranța de a găsi celebritatea și dragostea.

Alături de Baron Cohen și de Charles la realizarea filmului BRUNO si-au adus aportul: producătorii JAY ROACH (Borat, Meet the Fockers - Doi cuscri de coșmar), DAN MAZER (serialul Da Ali G Show, Borat) și MONICA LEVINSON (Zoolander - Zoolander Manechinul, Borat), precum și producătorul executiv și coscenaristul ANTHONY HINES (serialul de televiziune Da Ali G Show, Borat).

Filmarea unei comedii extreme
jinglebells