Păreri Beverly Hills Cop: Axel F

(2024)

Polițistul din Beverly Hills: Axel F

Ordonează după
viki199- pe 04 Iulie 2024 08:24
E ce trebuie
Bătrân sau nu Eddie Murphy știe să facă filme de comedie. Nu ai cum să nu râzi măcar la o fază. Scenariul e prea... belea :)) . Faza cu cățeii e bine gândită . Per ansamblu scenariul bun, actorii cunostii, buget ( 150 mil $ ) și mulți căței care salvează frizeri din Beverly Hills :)) . Vizionare plăcută!
5 1
maimutabeata pe 07 Iulie 2024 19:54
Am crezut ca voi urmari iar vreun remake cu "batrani" care s-au apucat sa fie periculosi si mai atletici decat unii tinerei.M-am inselat.Este primul film de acest gen care chiar merita urmarit pt ca din perspectiva mea s-au straduit si au depasit asteptarile.Eddie poate ca a
imbatranit insa umorul ,stilul,mimica si le-a pastrat intacte.Coloana sonora , de asemenea , este absolut minunata.
Insa , ceea ce m-a surprins pt Hollywood a fost mistoul fin si intepaturile la adresa anumitor stereotipuri , limbajul pe sleau , imagini mai mult decat sugestive care vorbesc de la sine despre societatea de azi(a lor cel putin) si nu au fost mai deloc clisee tipic americane , ceea ce e mare lucru in 2024.Nota 8.

1 1
R_Afc pe 13 Iulie 2024 11:35
Pensionat și reciclat
Povestea se desfășoară suficient de rapid pentru a distrage atenția publicului de la refuzul regizorilor de a găsi ceva proaspăt. Pînă și secvențele de acțiune sînt insuportabile. O producție Netflix protevistă, adică bună de văzut atunci cînd căutați ceva care să vă suspende gîndirea critică.

Un film cu reminiscențe nostalgice deranjante, cu o intrigă subțire despre polițaii violenți și corupți care stăpînesc un Beverly Hills sleit. Vizita anuală a rudelor în pragul Crăciunului, o vizită pe care nimeni nu și-o dorește în sinea lui, dar trebuie să se conformeze ipocriziei cotidiene. Asta a fost senzația pe care am avut-o la vizionarea acestui film reciclat în proporție de 90%.

Axel Foley era cîndva iscusit și perspicace, acum este un prostănac predispus la accidente care nu-și nimerește palmele cînd aplaudă, o… citeşte

0 1
teddy27 pe 08 Iulie 2024 01:35
De dragul lui E.M merita vizionat filmul. E relaxant, muzica bună, e un film de duminica seara, fara pretentii de capodopera.
0 1
xerses pe 07 Iulie 2024 20:27
Chiar este un film care reuseste sa creeze o atmosfera. Mi-a placut sa revad atatia actori pe care ii urmaream in seriale de comedie prin anii '90.
0 1
buburel2332 pe 09 Octombrie 2016 20:58
un alt batran care face filme de actiune.sa vedem ce iese
0 7

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells