Beverly Hills Cop: Axel F

(2024)

Polițistul din Beverly Hills: Axel F

Poster Beverly Hills Cop: Axel F Postere Beverly Hills Cop: Axel F

Sinopsis Beverly Hills Cop: Axel F

Beverly Hills Cop: Axel F trl 2 SUB

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) se întoarce la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei sale (Taylour Paige) este amenințată, ea și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii prieteni Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a strânge lațul și a da în vileag o conspirație.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Beverly Hills Cop 4

Produs de

Eddie Murphy Productions, Jerry Bruckheimer Films

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
viki199- pe 04 Iulie 2024 08:24
E ce trebuie
Bătrân sau nu Eddie Murphy știe să facă filme de comedie. Nu ai cum să nu râzi măcar la o fază. Scenariul e prea... belea :)) . Faza cu cățeii e bine gândită . Per ansamblu scenariul bun, actorii cunostii, buget ( 150 mil $ ) și mulți căței care salvează frizeri din Beverly Hills :)) . Vizionare plăcută!
5 1
R_Afc pe 13 Iulie 2024 11:35
Pensionat și reciclat
Povestea se desfășoară suficient de rapid pentru a distrage atenția publicului de la refuzul regizorilor de a găsi ceva proaspăt. Pînă și secvențele de acțiune sînt insuportabile. O producție Netflix protevistă, adică bună de văzut atunci cînd căutați ceva care să vă suspende gîndirea critică.

Un film cu reminiscențe nostalgice deranjante, cu o intrigă subțire despre polițaii violenți și corupți care stăpînesc un Beverly Hills sleit. Vizita anuală a rudelor în pragul Crăciunului, o vizită pe care nimeni nu și-o dorește în sinea lui, dar trebuie să se conformeze ipocriziei cotidiene. Asta a fost senzația pe care am avut-o la vizionarea acestui film reciclat în proporție de 90%.

Axel Foley era cîndva iscusit și perspicace, acum este un prostănac predispus la accidente care nu-și nimerește palmele cînd aplaudă, o… citeşte

1 1
maimutabeata pe 07 Iulie 2024 19:54
Am crezut ca voi urmari iar vreun remake cu "batrani" care s-au apucat sa fie periculosi si mai atletici decat unii tinerei.M-am inselat.Este primul film de acest gen care chiar merita urmarit pt ca din perspectiva mea s-au straduit si au depasit asteptarile.Eddie poate ca a
imbatranit insa umorul ,stilul,mimica si le-a pastrat intacte.Coloana sonora , de asemenea , este absolut minunata.
Insa , ceea ce m-a surprins pt Hollywood a fost mistoul fin si intepaturile la adresa anumitor stereotipuri , limbajul pe sleau , imagini mai mult decat sugestive care vorbesc de la sine despre societatea de azi(a lor cel putin) si nu au fost mai deloc clisee tipic americane , ceea ce e mare lucru in 2024.Nota 8.

1 1
fotolist pe 23 Septembrie 2024 13:26
Mda... Găsim un Eddie Murphy cam îmbătrânit, dar cu glumele acasă. Scenele de acțiune cam alerte, până te dumiresti ce și cum, trebuie să le pui iar pe toate la cap. O producție Netflix regizata cam pe repede înainte! De remarcat muzica chiar de top, și bineînțeles arhicunoscuta melodie de pe fundal, a anilor '80...
0 0
teddy27 pe 08 Iulie 2024 01:35
De dragul lui E.M merita vizionat filmul. E relaxant, muzica bună, e un film de duminica seara, fara pretentii de capodopera.
0 1
xerses pe 07 Iulie 2024 20:27
Chiar este un film care reuseste sa creeze o atmosfera. Mi-a placut sa revad atatia actori pe care ii urmaream in seriale de comedie prin anii '90.
0 1
buburel2332 pe 09 Octombrie 2016 20:58
un alt batran care face filme de actiune.sa vedem ce iese
0 7

Spune-ţi părerea despre Beverly Hills Cop: Axel F

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Beverly Hills Cop: Axel F
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells