AJ and the Queen

(2020)

AJ şi regina

Poster AJ and the Queen Poster AJ and the Queen

Sinopsis AJ and the Queen

AJ and the Queen SUB

Pentru mulţi, RuPaul este cunoscut datorită duetului său din 1994 cu Elton John, Don't Go Breaking My Heart. Pentru comunitatea trans este cunoscut mai ales datorită reality show-ului RuPaul's Drag Race. Iată-l acum interpretând personajul principal, pe Ruby Red, în acest serial despre prietenia dintre un travestit ce se apropie de vârsta a treia (RuPaul are 59 de ani) şi AJ (Izzy G), o fată de nouă ani rămasă de curând orfană.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.5
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • AJ és a királynő

Produs de

Warner Bros. Television

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 15 Ianuarie 2020 13:01
Considerat cel mai de succes travestit din lume şi inclus în 2017 pe lista celor mai influenţi 100 de oameni de pe glob a revistei Time, RuPaul Charles îşi lasă reality show-ul RuPaul's Drag Race pentru o incursiune pe tărâmul serialelor de ficţiune cu AJ and the Queen, lansat pe 10 ianuarie pe platforma Netflix. Fără să devină un must, serialul combină drama şi comedia suficient de bine pentru a te atrage în lumea sa în acelaşi timp sumbră şi flamboaiantă.

RuPaul îl interpretează pe Robert, un travestit la sfârşitul carierei care încă face furori, cu numele de scenă Ruby Red, în cluburile de gay din New York. Robert are tot ce îşi poate dori, inclusiv pe Hector (Josh Segarra), chipeşul său iubit şi partener de afaceri, dar mai ales un vis: să-şi deschidă propriul club. Cu 100.000 de dolari strânşi cu greutate în buzunar, Robert abia… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lulutza pe 29 Ianuarie 2020 21:34
_|_
de ce mi ati sters comentariu' scarbelor ? Deranjeaza faptu' ca mai suntem cativa care nu's de acord cu mizeria asta de "new world order"! Dupa autor : "Dar serialul nu încearcă să-şi păcălească publicul (dacă nu îţi place primul episod poţi să-l laşi baltă) şi trebuie lăudat şi pentru faptul că e o portavoce a unuia din principiile de viaţă propovăduite la nesfârşit de RuPaul şi anume că oricine are libertatea de a fi exact cum îşi doreşte, indiferent de rasă, religie, sex şi preferinţe sexuale, fără ca altcineva să aibă dreptul să-l eticheteze în fel şi chip." Doar sustinerea libertatilor mai sus amintite au libertatea asta.....eu nu mai am libertatea de a mi spune parerea ca s cenzurat/a (sa fiu in trend cu "libertatea asta")
0 0

Spune-ţi părerea despre AJ and the Queen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu AJ and the Queen
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells