Age of Treason

(1993)

Epoca trădării

Poster Age of Treason Poster Age of Treason

Sinopsis Age of Treason

Mai mult

Alături de detectivul particular Falcon și al său partener, Justus, veți descoperi intrigile și jocurile politice din Roma primului secol al erei noastre.

Falco este angajat de unul dintre cei mai puternici senatori al imperiului pentru a-i găsi fiul. Odată pornită ancheta, Falco e prins într-un complot ce urmărește răsturnarea puterii și obținerea controlului asupra viitorului Imperiului Roman.

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 23 Decembrie 2015 21:50
O demitizare amuzantă a antichității romane
Apropiind perioada romană într-o manieră aventuroasă și amuzantă de publicul spectator, ”Age of Treason” poate reprezenta un divertisment foarte plăcut pentru cinefilii care vor să îmbine utilul cu plăcutul, mai ales pentru cei mai tineri dintre ei. Antichitatea romană este demitizată, iar aspectele sale mai puțin eroice (comploturile politice, decadența aristocratică și cruzimea sângeroasă a potentaților epocii) sunt prezentate în așa fel încât nu-i vor scandaliza sau oripila pe spectatori.

Filmul nu prezintă un interes ridicat pentru un cinefil pasionat, dar face ca timpul liber să treacă într-un mod plăcut. Nota mea: 6,5.

1 0
xerses pe 06 Ianuarie 2015 19:15
Mi s-a parut un film nostim...personajul lui Brian Brown parea atat de atipic cu vocea pentru acea vreme si cu gandurile lui "expuse"...
0 0

Spune-ţi părerea despre Age of Treason

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells