Zendaya este favorita Disney pentru rolul central din live-action-ul Mica Sirenă

de Cristina Grigore în 23 Aug 2018
Posibila viitoare interpretă a lui Ariel s-a făcut remarcată în musical-ul biografic The Greatest Showman

Succesul lui The Beauty and the Beast a arătat companiei Disney că merită să investească masiv în filmele live-action inspirate din animaţiile sale clasice. Se află deja în diverse stadii ale producţiei Aladdin, Mulan şi Dumbo, însă lucrul la The Little Mermaid a demarat recent. Realizatorii au deja o favorită pentru rolul central, cel al lui Ariel, iar numele ei este Zendaya, anunţă site-ul The Hashtag Show.

Actriţa în vârstă de 21 de ani a atras atenţia producătorilor după apariţiile sale din The Greatest Showman şi Spider-Man: Homecoming. Partitura centrală din Little Mermaid i-ar da ocazia unui rol ceva mai diferit şi i-ar spori popularitatea internaţională.

Alan Menken şi Lin-Manuel Miranda vor compune muzica pentru film, ce va conţine şi piese noi pe lângă unele titluri clasice, precum Under the Sea. Un sinopis al filmului nu a fost încă lansat. De scenariul lui The Little Mermaid se va ocupa Jane Goldman (X-Men: Days of Future Past), iar în scaunul regizoral va sta Rob Marshall (Mary Poppins Returns).

Exploreaza subiecte similare:

The Beauties and the Beast, Zendaya, The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming, Rob Marshall, Jane Goldman

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 23 august 2018 18:47
Nu e putea o alegere mai buna pentru interpretarea sirenei decat Zendaya, tanara, micuta, inocenta, firava si ndoiesator de frumoasa, asa cum ni se prezinta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells