Wonder Woman – cele mai mari încasări obținute de un film ce are la cârmă o femeie

de Cristina Grigore în 5 Iun 2017
Box office-ul american a fost cucerit, așa cum au prevăzut și analiștii, de lansarea producției regizate de Patty Jenkins

Previziunile analisților s-au dovedit adevărate în ceea ce privește lansarea lui Wonder Woman, filmul pe umerii căruia stă reafirmarea universului cinematografic DC Comics. Pelicula a fost bine primită de publicul american, care a umplut sălie cinematografelor și a generat încasări de 100,5 milioane de dolari (cu 38 de milioane de dolari obținuți doar în prima zi a lansării).

Wonder Woman a întrecut lansările lui Iron Man (98 milioane), Logan (88 milioane), Doctor Strange (85 milioane), Thor (65 milioane) și The Amazing Spider-Man (62 de milioane). În universul DC s-a clasat după producții ca Man of Steel, Batman v Superman și Suicide Squad.

Regizoarea filmului, Patty Jenkins, a obținut astfel cea mai bună lansare a unui film ce are la cârmă o femeie, întrecând-o pe Sam Taylor-Johnson, a cărei peliculă, 50 Shades of Grey, a obținut la debut 85,1 milioane de dolari.

Filmul a mai strâns, în afara Statelor Unite, 122 milioane de dolari. Bugetul de producție a fost de 149  de milioane. Topul cinci al încasărilor nord-americane este completat de Captain Underpants: The First Epic Movie (22,5 milioane de dolari), Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (21,6 milioane), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (9,7 milioane) și Baywatch (8,5 milioane). 

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Patty Jenkins, Sam Taylor-Johnson, Captain Underpants, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Baywatch

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 5 iunie 2017 11:42
bun debut. are sanse la 700m in total - 300 din america si 400 din restul lumii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells