Vin Diesel se pregăteşte din nou de acţiune. Este dorit în rolul supereroului Bloodshot

de Cristina Grigore în 9 Ian 2018
Adaptarea benzilor desenate ale Valiant Comics ar putea pune bazele unei francize

Starul lui Fast and Furious ar putea reveni în universul supereroilor cu un rol mult mai complex (şi violent) faţă de interpretarea din popularul film Marvel unde a fost vocea lui Groot. Vin Diesel este dorit de Sony Pictures în Bloodshot, adaptarea benzilor desenate ale Valiant Comics.

Dacă acceptă contractul propus de Sony, actorul va face parte dintr-o franciză de cinci filme, inspirate din benzile desenate Bloodshot and Harbinger, scrie TheWrap. Creat în 1992, Bloodshot este un soldat rănit fatal, readus la viaţă cu ajutorul nanotehnologiei. Versiunea cinematografică va avea în centru un mafiot pe nume Angelo Mortalli, care este inclus în programul de protecţie al martorilor.

Trădat de către unul dintre cei care trebuiau să îl protejeze, Mortalli devine parte a unui proiect secret prin care se doreşte crearea maşinii de ucis perfecte. În acest scop, îi este stearsă memoria şi îi sunt injectate, direct în sistemul circulator, nanosonde (naniţi), pentru a-l înzestra cu abilităţi supraomeneşti. Se lansează apoi într-un război personal atât cu mafia, cât şi cu poliţia.

De regia filmului se va ocupa Dave Wilson. Scenariul va fi semnat de Eric Heisserer

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 9 ianuarie 2018 20:52
nu stiu de ce lumea tot il cauta pe Vin Diesel: e slab ca actor, chiar si in filmele de actiune
unkn0wn pe 9 ianuarie 2018 23:10
"Van Dizel" n-are nicio treaba cu actoria, e teribila ideea sa apara intr-un rol complex. Dupa mine e doar un martalog care a bagat steroizi in el, ca actor zero talent.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells